Què opinen les alumnes del curs de primers auxilis de l'Escola l'Empordà?


Què opinen les alumnes del curs de primers auxilis de l'Escola l'Empordà?

Bones!! Ja he acabat amb tots els mòduls i m'ha anat molt bé tornar a llegir, repassar i aprendre conceptes Nous. També reflexionar sobre les coses que s'han fet tota la vida i els plantejaments que ens hem de fer ara.
També he reflexionat moltíssim sobre l'importància de la vigilància activa a totes les activitats però sobretot a l'aigua!!! Quina por m'ha fer llegir tants d'accidents i saber que en molt poc temps el dany pot ser irreversible.
La classe presencial ha sigut molt profitosa i trobo que tota l'informació d'aquest curs m'ha aportat un coneixement valuós. Espero no trobar-me en situacions greus però se que si em trobo confio en la meva formació i capacitat.
Agraeixo a l'Escola l'Empordà per aquesta formació, al professorat i també a les dones que han compartit amb mi aquesta experiència!!
Salutacions i bon estiu, amb molta consciència i precaució!!!
R.S Juny 2019

Bona tarda,
Amb aquest curs, he recordat moltes coses que fa anys ja havia après i que no fer-les servir (per sort) fa que es vagin oblidant.
Un curs molt interessant, la temàtica dona molt de si, si hagués estat una mica més llarg no ens haurien sobrat dies. Poder fer, tot un dia de pràctica et posa a prova i reconeixes si ets capaç de fer una RCP o maniobra de Heimlich (i el PAS sobretot). Moltes gràcies Salvi, per tota l'experiència i confiança que ens vas saber transmetre.
Molta sort noies en els vostres projectes i salut! (Ens ho vam passar molt be!)
Una abraçada
E.C Juny 2019

El Curs de Primers Auxilis en activitats d'educació en el lleure m'ha servit per adquirir molts coneixements que desconeixia i que a més a més de poder aplicar-los en el món del lleure, trobo, es poden aplicar a la vida quotidiana. L'he trobat molt interessant i recomanable.
Un plaer haver coincidit amb tots vosaltres. Tant de bo ens tornem a trobar en algun altre curs.
Salut!
M.R Juny 2019

El curset on-line de primers auxilis en activitats d'educació en el lleure m'ha semblat interessant i amè. Ara tinc uns coneixements bàsics de primers auxilis i que podré utilitzar en la vida diària.
Gràcies i que tingueu un bon estiu. Fa molta calor!
J.G Juny 2019

Doncs be companyes, ja arribem al final. l'acomiadament!! Espero poder gaudir de la vostra companyia a algun curs més com aquest. La sessió presencial va ser molt guay! Ho vam gaudir però bé!! Gracies per el vostre suport, gracies Jordi pels teus comentaris. Aquest curs m'ajudarà molt a partir del dia 25 de juny que seré monitora de casal de nens de P4. L'experiència serà molt enriquidora segur. Us envio molts molts molts petons!!!
C.G Juny 2019

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?