dilluns, 10 de febrer de 2014

Arriba el Volunteer Marketplace de Linkedin

Aquesta secció de Linkedin permetrà que les entitats publiquin les seves vacants de voluntariat. Els voluntaris podran afegir el voluntariat al perfil de Linkedin.

Actualment hi han moltes planes web que ofereixen anuncis de voluntariat provinents d'entitats. Algunes d'elles, com hacesfalta.org, han arribat a ser referents en aquest aspecte. Tothom les ha mirat per a veure quines opcions de voluntariat existeixen.

Linkedin, aprofitant els milions d'usuaris que té, ha volgut apuntar-se al carro del voluntariat obrint la secció “Volunteer Marketplace”. Aquesta secció és un espai on les entitats sense ànim de lucre podran penjar els seus anuncis de vacants de voluntariat. Els usuaris de Linkedin que cerquin ofertes de voluntariat, poden trobar-les en aquest espai.

Una de les particularitats que té Linkedin és la possibilitat d'escriure un perfil professional. Tots els voluntariats que hagi fet l'usuari mitjançant el “Volunteer Marketplace” ho podrà afegir al seu perfil de Linkedin. Això ajudarà a molts usuaris a tenir un bon currículum mitjançant aquesta xarxa social.

Tot i què el nom deixa que desitjar (els voluntaris són mercaderia?), cal destacar que aquesta secció de Linkedin és una genial idea.

Font d'informació: Geeks.cat
http://volunteer.linkedin.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada