Serveis d’Assessorament per a entitats sense ànim de lucre


Canvis en l'accés als Serveis d’Assessorament per a entitats sense ànim de lucre
A partir de l’1 de febrer hi haurà 2 úniques vies d’accés als serveis d’assessorament gratuïts per a entitats no lucratives, de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família:
FORMULARI d’assessorament http://xarxanet.org/formulari-dassessorament
TELÈFON  93 483 17 94
Formulari d'Assessorament
Fins ara hi havia 5 formularis d’assessorament per a cadascun dels serveis d’assessorament: Jurídic, Econòmic, Projectes, Formació i Informàtic. A partir d’ara hi haurà un únic formulari d’assessorament, al que es podrà accedir a través de xarxanet.org i voluntariat.org.
Telèfon únic
Els assessoraments via telèfon també es faran a través d’una única línia. El nou telèfon, 93 483 17 94, serà operatiu a partir de l’1 de febrer. Recordeu que fins a aquesta data, els telèfons continuen sent els següents:
  • Jurídic 902 397 397
  • Econòmic 902 267 267
  • Projectes i Formació 902 415 000
  • Informàtic 902 102 197
Correu electrònic d’incidències
La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, responsable dels Serveis d’Assessorament, posa a disposició dels usuaris un correu electrònic per a possibles incidències amb el servei, assessor@voluntariat.org.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?