Bibliografia de l'Escola l'Empordà: Preguntes i respostes del lleure educatiu



Preguntes i respostes del lleure educatiu

Producte: Llibre
Títol: Preguntes i respostes del lleure educatiu
Autor: Joaquim Diaz, Rubèn Fornós i Jordi Iglesias Mateo
Mides: 24 X 17cm
Pàgines: 154
Edició: Desembre de 2006
Editorial: Edicions AEGLE
Aquest llibre està exhaurit, es pot trobar en format pdf a:
http://jovecat.gencat.cat/ca/detalls/Article/preguntes_respostes_lleure_educatiu_JOVECAT-00001

Presentació

Ja fa anys que els autors impartim classes destinades a professionals del lleure educatiu i hem vingut recopilant tot un seguit de preguntes que els/les alumnes ens han fet de forma repetitiva curs darrere curs.

D'aquí neix aquest projecte que teniu a les vostres mans, que amb el títol de "Preguntes i respostes del lleure educatiu" recull, si no totes, moltes d'aquestes preguntes a les que hem intentat donar resposta des de la nostra pròpia visió i amb un estil propi.

El fil conductor ha estat el que anomenem Model Integral del Lleure Educatiu que com a tal vam publicar per primera vegada el 25 d'octubre de l'any 2005. Aquest model que intenta oferir de forma integrada tots aquells aspectes que els/les professionals hem de tenir en compte a l'hora d'organitzar i tirar endavant qualsevol activitat de lleure educatiu, sorgeix de la necessitat de donar als/les nostres alumnes aquesta visió global, ja que sovint en iniciar un curs solen tenir una visió esbiaixada de la tasca d'un educador/a en el lleure.

El format que us presentem en forma de preguntes i respostes, malgrat que les hem disposat dins dels sis grans capítols del Model Integral del Lleure, tenen autonomia pròpia i en la seva pràctica totalitat es poden llegir independentment les unes de les altres, si bé moltes siguin complementàries entre elles. Això permet que aquesta eina de reflexió la puguem fer llegint en l'ordre proposat o en el que a nosaltres ens vingui de gust i per facilitar-hi l’accés les hem detallat totes elles en l’índex.

Els autors amb tot això hem pretès aportar una visió global de la tasca de l’educador/a en el lleure i si amb aquest treball us hem induït a una reflexió crítica sobre el lleure educatiu, ens donem per satisfets.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?