Uun cop realitzat el curs de monitor/a, em sento molt orgullós d’haver-ho fet,

Quins aspectes teòrics del curs de monitors/es t’han estat específicament útils per a la realització de les pràctiques?

Sobretot el fet de tenir clares algunes coses que segurament abans no les hagués tingut. Per exemple, la importància de l’avaluació; tant sobre la ubicació on s’ha realitzat alguna activitat, el temps, els objectius, el material, etc. Això fa que en un futur, puguis plantejar l’activitat de forma diferent a l’anterior, i poder corregir els errors trobats.

Una altra de les coses, i per mi molt important, és que a l’hora de plantejar les activitats, mirava de que fossin el més divertides i motivadores possible, ja que el lleure ha de complir aquests dos aspectes. També, però, intentant que aquestes activitats tinguessin algun element educatiu incorporat.

Fes una valoració general de tot el curs de monitors/es? 

La veritat és que, des de un principi, jo no veia del tot clar realitzar aquest curs, i menys encara quan un amic em va dir que ell finalment no el podria fer. Però un cop realitzat, em sento molt orgullós d’haver-ho fet, ja que he conegut a nova gent molt maca que segurament no ho hagués fet. A part d’això, ara disposo d’eines que em permeten tirar endavant amb el món del lleure. A part dels companys de curs, també vull destacar els professors, que tots ells transmetien una simpatia que es feia molt agradable i feia que el dia passés més ràpid. En general, valoro de forma molt positiva aquesta experiència i si l’hagués de recomanar, ho faria sense cap mena de problema.

JCP, La Cellera de Ter

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?