ESTRENEM NOVA IMATGE I NOU FORMAT DEL BLOC EMPORDÀ LLEURE



















Avui presentem nou format i nova imatge del bloc Empordà Lleure. Aquest blog porta el nom de la revista que va començar a editar l'Escola d'Educadors i Educadores en el Lleure l'Empordà ara fa 15 anys en format tradicional de paper i que va passar posteriorment al format digital, i finalment va passar a tenir el format de blog per tal d’incentivar la participació.

En aquest nou format de l'EMPORDÀ LLEURE hi continuareu  trobant articles d'opinió, articles d'investigació i les notícies importants relacionades amb el món del lleure educatiu a Catalunya. També trobareu tota la informació dels cursos que anem convocant

Esperem que aquest canvi us agradi ja que ha nosaltres ens fa molta il·lusió estrenar una nova imatge dels nostre bloc, coincidint amb els 15 anys de l'Escola l'Empordà.

Presents a les xarxes socials

També presentem la novetat que ja estem presents a les xarxes socials més importants, vam ser dels pioners a Facebook i Twitter, però ara ja ens podeu seguir per qualsevol d'aquestes xarxes socials més conegudes:

      

15 anys formant educadors i educadores

Fa 15 anys que la nostra escola imparteix els cursos homologats de la Generalitat de monitors i directors de lleure, així com cursos de monitors especialitzats en menjadors i transport escolar i molts d'altres. Tot i això, els directius de l'escola han esmerçat un munt d'esforços en el programa Suma-t'hi, que té com objectiu principal la recuperació del voluntariat en el món del lleure sobretot a la zona de la Costa Brava, on en la majoria dels casos la figura del voluntari en aquest àmbit ha passat a ser història. Aquest programa es fonamenta en cursos d'iniciació al lleure per a menors en edats compreses entre els 14 i els 17 anys, en dos nivells: PRE1 i PRE2. Actualment ha estat homologada per poder impartir els nous cursos de monitor/a i director/a adaptats a les noves qualificacions professionals.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?