Ara per fer el curs de director de lleure, només et cal tenir 18 anys

Des de que ha entat en vigor la nova normativa que regula els cursos de monitor i director de lleure (ORDRE BSF/196/2013, de 2 d’agost, per la qual s’estableixen els programes dels cursos de formació de monitor/a i de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil) per poder accedir al nou curs de directors només cal tenir 18 anys complerts el primer dia del curs. No cal haver fet el curs de monitors.

A partir del dia 1 d'octubre de 2013 el nou curs de directors i directores ocupa un espai propi en el nou sistema de formació professional, i s'ajusta al nou marc de les competències professionals, però conservant la seva especificitat i el valor afegit que aporta. A la pràctica vol dir que aquests curs s'equipara a les qualificacions i als certificats de professionalitat i això representa més reconeixement i prestigi a la formació que es realitza des de les escoles d'educadors i educadores en el lleure infantil i juvenil, un augment de la seva visibilitat en la societat i l'ampliació de la validesa de les titulacions de monitors i directors fora de Catalunya.

Si vols tenir més informació pots anar a www.escolaemporda.cat



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?