Campanya de sensibilització davant el risc d’incendis forestals

Com cada any, tornem a adreçar-nos a vosaltres per incidir en la necessària alerta davant el risc d'incendis forestals. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya fa difusió, a través de la Campanya de sensibilització davant el risc d’incendis forestals, de les precaucions i els consells de protecció civil davant d'aquest risc.

Aquest any es fa un especial èmfasi en la difusió digital a través de la pàgina web de la campanya de sensibilització. L’enllaç curt d’aquesta pàgina és www.gencat.cat/interior/incendisforestals. Podeu trobar-hi, a més dels consells, entre d’altres, un pòster, un díptic multilingüe amb els consells d’autoprotecció i la guia per a les urbanitzacions i cases aïllades en català, castellà, anglès i francès. Us agrairíem que enllacéssiu a la nostra pàgina des del vostre web per poder augmentar la difusió. Si us interessa tenir una imatge per crear aquest enllaç, podeu usar el bàner que hem penjat per a aquest fi. Podeu aprofitar tot el material (pòsters, videoclips...) de la nostra pàgina i publicar-ho al vostre web, al vostre Facebook o al vostre Twitter (us agrairíem que ens n’informéssiu a través del correusensibilitzacio.protecciocivil@gencat.cat). Els consells de protecció civil de la campanya de sensibilització davant del risc d’incendis forestals els trobeu també al twitter @emergenciescat. Us animem a retuitejar els consells d’autoprotecció que poden ser importants per al vostre territori.

Enguany s’organitzen novament sessions informatives amb la participació de tècnics municipals i voluntaris de protecció civil en zones especialment vulnerables (urbanitzacions i grups de cases aïllades) en les quals s’expliquen els consells d’autoprotecció davant els incendis forestals, donant una especial rellevància a com tenir l’habitatge ben preparat i protegit.

Us agraïm la vostra col·laboració perquè tots i totes puguem gaudir del nostre entorn amb més seguretat.



Direcció General de Protecció Civil

Generalitat de Catalunya

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?