divendres, 28 de juny de 2013

Campanya de sensibilització davant el risc d’incendis forestals

Com cada any, tornem a adreçar-nos a vosaltres per incidir en la necessària alerta davant el risc d'incendis forestals. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya fa difusió, a través de la Campanya de sensibilització davant el risc d’incendis forestals, de les precaucions i els consells de protecció civil davant d'aquest risc.

Aquest any es fa un especial èmfasi en la difusió digital a través de la pàgina web de la campanya de sensibilització. L’enllaç curt d’aquesta pàgina és www.gencat.cat/interior/incendisforestals. Podeu trobar-hi, a més dels consells, entre d’altres, un pòster, un díptic multilingüe amb els consells d’autoprotecció i la guia per a les urbanitzacions i cases aïllades en català, castellà, anglès i francès. Us agrairíem que enllacéssiu a la nostra pàgina des del vostre web per poder augmentar la difusió. Si us interessa tenir una imatge per crear aquest enllaç, podeu usar el bàner que hem penjat per a aquest fi. Podeu aprofitar tot el material (pòsters, videoclips...) de la nostra pàgina i publicar-ho al vostre web, al vostre Facebook o al vostre Twitter (us agrairíem que ens n’informéssiu a través del correusensibilitzacio.protecciocivil@gencat.cat). Els consells de protecció civil de la campanya de sensibilització davant del risc d’incendis forestals els trobeu també al twitter @emergenciescat. Us animem a retuitejar els consells d’autoprotecció que poden ser importants per al vostre territori.

Enguany s’organitzen novament sessions informatives amb la participació de tècnics municipals i voluntaris de protecció civil en zones especialment vulnerables (urbanitzacions i grups de cases aïllades) en les quals s’expliquen els consells d’autoprotecció davant els incendis forestals, donant una especial rellevància a com tenir l’habitatge ben preparat i protegit.

Us agraïm la vostra col·laboració perquè tots i totes puguem gaudir del nostre entorn amb més seguretat.Direcció General de Protecció Civil

Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada