Obertes les preinscripcions als camps de treball


La Direcció General de Joventut va obrir dijous 18 d’abril les preinscripcions a un total de 1.221 places per als 55 camps de treball que s’organitzen aquest estiu a Catalunya, i a 63 places més per a 35 camps de treball organitzats a la resta de l’Estat.

La preinscripció es pot fer fins el 3 de maig (a les 12h). Les places són limitades i s’atorgaran per sorteig. El resultat del sorteig és farà públic divendres 10 de maig.

Els joves d’entre 15 i 29 anys interessats en participar-hi poden fer la seva preinscripció a través de http://gencat.cat/joventut/activitats fins el 3 de maig (a les 12h). A l’hora de fer la preinscripció, cada jove pot escollir fins a cinc preferències de camp, i l’assignació de la plaça definitiva es decidirà segons el sorteig públic del 8 de maig.

Amb 1.284 places, l’oferta per aquest estiu significa un augment de 73 places. L’oferta que més ha augmentat són els camps de treball organitzats a Catalunya per a joves residents catalans, amb 141 places i set camps de treball més, seguida dels camps de treball que es fan també a Catalunya dirigits a joves de la resta del món, amb 48 places i dos camps de treball més.

Els camps de treball són estades d’uns quinze dies en què es participa desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d’intercanvi cultural. L’allotjament pot ser en cases de colònies, en tendes de campanya o en instal·lacions habilitades expressament.

Camps de treball internacionals

Els joves de 18 a 29 anys també tenen l’opció de participar als camps de treball internacionals organitzats arreu del món per part de diferents organismes i associacions. El període d’inscripció per a participar-hi, en el cas de la Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT), va començar el 19 de març passat i s’allargarà fins el proper novembre. Les inscripcions s’han de fer al web de la COCAT www.cocat.org.

Més informació
- Nota de premsa
- Vídeo ‘Comparteix un estiu solidari’
- Espot camps de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?