Curs gratuït de prevenció del VIH/SIDA, altres malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats entre joves de l'àmbit escolar


Des de l'Escola l'Empordà en col·laboració amb el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) estem oferint un curs gratuït: 

PREVENCIÓ DEL VIH/SIDA, ALTRES MALALTIES DE TRANSMISSIÓ SEXUAL I EMBARASSOS NO DESITJATS ENTRE ELS JOVES DE L’ÀMBIT EXTRA ESCOLAR. FORMACIÓ DE MEDIADORS (10h)

Aquest curs va destinat a: Mediadors en contacte habitual amb joves de centres de l’àmbit extraescolar (casals, esplais, associacions juvenils, escoles taller i qualsevol associació o professional que treballi amb joves), de diferents municipis de Catalunya. I també a joves de més de 10 anys en contacte habitual amb mediadors de l’àmbit extraescolar (casals, esplais, associacions juvenils, escoles taller, etc.) de diferents municipis de Catalunya.

A càrrec de: Laia Nebot Soler i Anna Gonzàlez Jareño, de l'Associació CEPS Salut, per a la prevenció i la promoció de la salut i la col.laboració de l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà i el CEESC.

Objectius i continguts

Lloc: 
DELEGACIÓ del CEESC GIRONA - Ibèria, 4 - 17005 Girona

Imparteix: CEPS SALUT http://www.cepssalut.org/

Data: 
18 de maig, 

Horari:
de 9.00h a 14.00h i de 15.00h a 20.00h. 

Preu:
Curs gratuït.

Inscripcions: 
seguiu l'enllaç (Data límit inscripció: 10 de maig)

Certificat: CEPS Salut emetrà certificat d'assistència

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?