dimecres, 2 de maig de 2012

Taller de resolució de conflictes a la seu gironina del CEESC

Adreçat a coordinadors i coordinadores d'equips de treball

El proper dissabte 9 de juny, de les 16 a les 20h, hi ha previst un taller de resolució de conflictes a la seu del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) a Girona, organitzat per aquesta entitat i impartit per l’Escola l’Empordà.

Aquest taller està adreçat especialment a coordinadors i coordinadores d'equips de treball, i tot i que el preu de matriculació és gratuït cal fer inscripció al mateix ja que les places són limitades a l'aforament de l'aula. Els assistents al taller rebran un certificat de formació de 4 hores emès per l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà.

Aquest taller de resolució de conflictes està concebut de forma molt dinàmica tant des d'un punt de vista teòric com pràctic i vivencial i és impartit per Eva Fornós Puigvert, professora titular de l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà, amb àmplia experiència en aquest tipus de formació.

L'Escola l'Empordà, escola d'educadors i educadores en el lleure, està reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya per impartir aquest tipus de formació i té signat un conveni de col·laboració amb el CEESC, on s'inclou de forma genèrica la formació en temes socials.

La junta delegada del CEESC a Girona va programar aquest taller dins les activitats formatives del primer semestre del 2012. Aquesta junta va ser renovada a començaments d'any i entre els seus plans inicials hi ha l’organització regular d’activitats, on precisament s’hi emmarca aquest taller de resolució de conflictes.

Data: 9 de juny de 2012

Horari: de les 16h a les 20h

Lloc: CEESC - C/ Ibèria, 4 - 17005 Girona

A càrrec d'Eva Fornós Puigvert, professora titular de l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà

Preu: gratuït

Inscripcions: tel. 972 249 276

Els assistents al taller rebran un certificat de 4 hores de formació especialitzada emés per l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà

Organitza: CEESC

Col·labora: Escola d'educadors i educadores l'Empordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada