Taller de resolució de conflictes a la seu gironina del CEESC

Adreçat a coordinadors i coordinadores d'equips de treball

El proper dissabte 9 de juny, de les 16 a les 20h, hi ha previst un taller de resolució de conflictes a la seu del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) a Girona, organitzat per aquesta entitat i impartit per l’Escola l’Empordà.

Aquest taller està adreçat especialment a coordinadors i coordinadores d'equips de treball, i tot i que el preu de matriculació és gratuït cal fer inscripció al mateix ja que les places són limitades a l'aforament de l'aula. Els assistents al taller rebran un certificat de formació de 4 hores emès per l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà.

Aquest taller de resolució de conflictes està concebut de forma molt dinàmica tant des d'un punt de vista teòric com pràctic i vivencial i és impartit per Eva Fornós Puigvert, professora titular de l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà, amb àmplia experiència en aquest tipus de formació.

L'Escola l'Empordà, escola d'educadors i educadores en el lleure, està reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya per impartir aquest tipus de formació i té signat un conveni de col·laboració amb el CEESC, on s'inclou de forma genèrica la formació en temes socials.

La junta delegada del CEESC a Girona va programar aquest taller dins les activitats formatives del primer semestre del 2012. Aquesta junta va ser renovada a començaments d'any i entre els seus plans inicials hi ha l’organització regular d’activitats, on precisament s’hi emmarca aquest taller de resolució de conflictes.

Data: 9 de juny de 2012

Horari: de les 16h a les 20h

Lloc: CEESC - C/ Ibèria, 4 - 17005 Girona

A càrrec d'Eva Fornós Puigvert, professora titular de l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà

Preu: gratuït

Inscripcions: tel. 972 249 276

Els assistents al taller rebran un certificat de 4 hores de formació especialitzada emés per l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà

Organitza: CEESC

Col·labora: Escola d'educadors i educadores l'Empordà

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?