Unes grans colònies



Els dies 3 i 4 de març "Palamós en Acció" va anar de colònies a l’Alberg "Torre Malagrida" d'Olot.

Dissabte 3, les monis i nosaltres vam concentrar-nos a l'entrada de l'Alberg a les 17:00h i durant una estona vam allotjar-nos a les habitacions on dormiríem aquella nit.

A les 18:00h vam començar una sessió d'avaluació i millora del campus. Després d'això, vam començar a escriure la nostra cançó, la cançó de Palamós en Acció.

Cap a les 20:00h vam sopar i després sortida nocturna per Olot, una visita pel centre d'Olot conduïda per una de les nostres monis.

A la nit ningú va dormir, incloses les monitores, acabant dormint poc o res, com algun de nosaltres.

Diumenge 4 pel matí: Dutxa, esmorzar, recollir... Això s'acaba i s'ha d'aprofitar. Vam preparar la gravació d'un vídeo que properament veureu. Cap a les 11:00h vam fer la gran caminada a la ja coneguda Fageda d'en Jordà del mateix Olot i tornar a l'Alberg

Cap a les 14:00h vam dinar i després vam fer una espècie de relax, uns amb els mòbils, altres amb la tele i altres pintant, fins i tot algú es va dormir.

Cap a les 16:00h vam acabar d'escriure la cançó, que ha quedat genial!!

A les 17:00h es va acabar tot, ens vam anar acomiadant i anant amb els pares i mares cap a Palamós.

En resum, han sigut unes grans colònies!!

Palamós en Acció, 
5-3-12

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?