Curs de monitors i monitores de lleure a Girona

Dimarts dia 9 de novembre comença el curs de monitors i monitores de lleure a Girona

Més informació i matriculacions a:
www.escolaemporda.cat

El dimarts dia 9 de novembre, en modalitat de tardes, té inici a les instal·lacions que el GEiEG té a Sant Narcís, Girona, un curs de Monitors i Monitores d’activitats infantils i juvenils en el lleure, organitzat conjuntament pel GEiEG i l’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà, i impartit per aquesta escola.

Matriculacions fins dilluns 8 de novembre a les 20.00h

El alumnes del curs de monitors i monitores també tenen la possibilitat d’obtenir crèdits universitaris de lliure elecció, depenent de la universitat on cursin els seus estudis.

L’horari del curs, de les 16h a les 22h, està pensat, sobretot, per facilitar l’assistència al mateix a joves universitaris, molts d’ells desplaçats del seu municipi i per aquest darrer motiu els divendres i caps de setmana no hi ha classe. També és ideal per a persones a l’atur ja que els hi deixa els matins lliures per a realitzar les seves gestions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?