S’organitzen diversos cursos de lleure educatiu a l’agost

S'organitzen diversos cursos de lleure educatiu a l'agost. Els imparteix l'Escola d'educadors i educares en el lleure l'Empordà

Aquest mes d'agost l'Escola d'educadors i educadores en el lleure l'Empordà convoca un cus de premonitors i premonitores a Cabanes, un curs de monitors i monitores a Calonge i un altre de directors i directores a Figueres, aquest darrer comença a finals de mes.

Tot i que tradicionalment durant l'estiu aquesta escola tancava portes, l'any passat es va detectar una demanda d'alumnes que tenien l'oportunitat de formar-se aprofitant les seves vacances d'agost i es va decidir convocar conjuntament amb el GEiEG un curs de monitors per a la primera quinzena d'agost que va ser tot un èxit. Enguany,  aquest curs que es fa a Girona ja està complet des de fa setmanes i és per aquest motiu que pensant sobretot en aquells alumnes que no hi ha estat a temps de matricular-se que es convoca un curs de monitors i monitores durant la segona quinzena d'agost a les dependències de la mateixa escola a Calonge.

Pel que fa als cursos de premonitors i premonitores que habitualment es fan en altres èpoques de l'any, se n'ha convocat un per als dies 10, 11 i 12 d'agost a la casa de colònies La Perdiu de Cabanes.

I també el 30 d'agost s'inicia a Figueres el curs de directors i directores d'activitats infantils i juvenils de lleure que ja s'ha convertit ja en un clàssic d'aquesta ciutat per aquestes dates, organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Els cursos de monitors i monitores i de directors i directores d'activitats infantils i juvenils en el lleure donen opció a l'obtenció del títol homologat de la Generalitat de Catalunya que permet la inserció laboral en el lleure educatiu com educadors i educadores.

Els cursos de premonitors i premonitores són cursos d'iniciació en el lleure adreçats a joves de 14 i 15 anys (PRE1) i de 16 i 17 anys (PRE2) amb l'obtenció dels diplomes propis de l'escola de premonitor, premonitora en el cas de PRE1 i d'ajudant de monitor, monitora en el cas de PRE2.

Tota la informació d'aquests cursos i la matriculació als mateixos es pot obtenir a la plana web www.emporda.org

Curs de premonitors i premonitores a Cabanes: dies 10, 11 i 12 d'agost a la casa de colònies La Perdiu per a joves de 14 a 17anys.

Curs de monitors i monitores a Calonge: dies 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27 i 28 d'agost. Horari: matí 10h-14h i tarda 17h-21h Lloc: Aula de formació de l'Escola l'Empordà

Curs de directors i directores a Figueres: 30, 31 d'agost, 1, 2, 3, 4, 17, 18, 24 i 25 de setembre. Lloc: Consell Comarcal de l'Alt Empordà

 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?