divendres, 16 de juliol de 2010

S’organitzen diversos cursos de lleure educatiu a l’agost

S'organitzen diversos cursos de lleure educatiu a l'agost. Els imparteix l'Escola d'educadors i educares en el lleure l'Empordà

Aquest mes d'agost l'Escola d'educadors i educadores en el lleure l'Empordà convoca un cus de premonitors i premonitores a Cabanes, un curs de monitors i monitores a Calonge i un altre de directors i directores a Figueres, aquest darrer comença a finals de mes.

Tot i que tradicionalment durant l'estiu aquesta escola tancava portes, l'any passat es va detectar una demanda d'alumnes que tenien l'oportunitat de formar-se aprofitant les seves vacances d'agost i es va decidir convocar conjuntament amb el GEiEG un curs de monitors per a la primera quinzena d'agost que va ser tot un èxit. Enguany,  aquest curs que es fa a Girona ja està complet des de fa setmanes i és per aquest motiu que pensant sobretot en aquells alumnes que no hi ha estat a temps de matricular-se que es convoca un curs de monitors i monitores durant la segona quinzena d'agost a les dependències de la mateixa escola a Calonge.

Pel que fa als cursos de premonitors i premonitores que habitualment es fan en altres èpoques de l'any, se n'ha convocat un per als dies 10, 11 i 12 d'agost a la casa de colònies La Perdiu de Cabanes.

I també el 30 d'agost s'inicia a Figueres el curs de directors i directores d'activitats infantils i juvenils de lleure que ja s'ha convertit ja en un clàssic d'aquesta ciutat per aquestes dates, organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Els cursos de monitors i monitores i de directors i directores d'activitats infantils i juvenils en el lleure donen opció a l'obtenció del títol homologat de la Generalitat de Catalunya que permet la inserció laboral en el lleure educatiu com educadors i educadores.

Els cursos de premonitors i premonitores són cursos d'iniciació en el lleure adreçats a joves de 14 i 15 anys (PRE1) i de 16 i 17 anys (PRE2) amb l'obtenció dels diplomes propis de l'escola de premonitor, premonitora en el cas de PRE1 i d'ajudant de monitor, monitora en el cas de PRE2.

Tota la informació d'aquests cursos i la matriculació als mateixos es pot obtenir a la plana web www.emporda.org

Curs de premonitors i premonitores a Cabanes: dies 10, 11 i 12 d'agost a la casa de colònies La Perdiu per a joves de 14 a 17anys.

Curs de monitors i monitores a Calonge: dies 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27 i 28 d'agost. Horari: matí 10h-14h i tarda 17h-21h Lloc: Aula de formació de l'Escola l'Empordà

Curs de directors i directores a Figueres: 30, 31 d'agost, 1, 2, 3, 4, 17, 18, 24 i 25 de setembre. Lloc: Consell Comarcal de l'Alt Empordà

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada