Joventut edita la guia ‘Anem preparats 2010’

La Secretaria de Joventut ha editat, com cada any, la guia 'Anem preparats 2010' per oferir les informacions i les recomanacions necessàries per garantir un bon nivell qualitatiu en totes les activitats d'educació en el lleure i per vetllar tant per la seguretat i la integritat física dels participants com pel respecte al medi natural que les acull, en especial durant període d'activitats d'estiu que ja s'apropa.

A la publicació s'hi pot trobar totes les normatives que regulen les activitats d'educació en el lleure en les quals hi participen menors i les instal·lacions juvenils; mesures de prevenció, salut i seguretat (emergències, incendis, primers auxilis, consum d'aliments...) i consells de protecció del medi ambient, així com telèfons i adreces d'interès. No obstant això, la Guia no es pot considerar, en cap cas, un text normatiu, ni substitueix les orientacions en qüestions de salut i seguretat que facin directament les persones acreditades.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?