Jornada d’orientació per a entitats juvenils. La redacció dels projectes socials

El proper dia 10 d'abril de 9.30h. a 14.00h. tindrà lloc a l'Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17 , 17005 Girona) la Jornada d'orientació per a entitats juvenils que se centrarà en la redacció de projectes socials.

La finalitat d'aquesta jornada és la d'oferir orientació a les entitats juvenils en l'elaboració dels projectes socials en general i concretament per a la convocatòria de subvencions d'activitats a entitats juvenils de la Secretaria de Joventut.

Aquesta serà una jornada amb un caire clarament pràctic que es centrarà en la pròpia redacció del projecte d'activitats per presentar a la convocatòria de subvenció d'activitats per entitats juvenils de la SJ.

Així mateix, la sessió inclou un espai de consultoria per a donar resposta a dubtes d'índole diversa que afectin a la gestió administrativa de les entitats juvenils (temes econòmics i/o legals, etc.). És per aquet motiu que es demana a les persones assistents que facin arribar a la CTJ Girona els dubtes de les seves entitats a través del punt 4 de la butlleta d'inscripció.

Programa de la sessió:

09.30 - 10.00

Arribada - esmorzar

10.00 - 11.20

Les bases d'una convocatòria de subvenció: on, quan i com

11.20 - 11.30

Pausa

11.30 - 13.00

Elaboració d'un projecte per a ser presentat a la convocatòria de subvenció d'activitats per a entitats juvenils de la SJ

Espai de consultes

13.00 - 13.55

Posada en comú

13.55 - 14.00

Agraïment i comiat

Requisits d'inscripció:

- Ser entitat censada al Cens de la Secretaria de Joventut.

- Els membres d'una mateixa entitat juvenil hauran de formalitzar una sola butlleta d'inscripció on s'hi especificaran els noms i cognoms dels diversos assistents.

- Per tal de garantir la dinàmica de la jornada el nombre d'assistents ha de ser entre 2 i 5 membres de cada entitat.

- Cada entitat participant a la formació haurà de portar a la jornada un ordinador portàtil (al full d'inscripció es podrà indicar si se'n disposa o bé si això és un problema).

Inscripció: enviar la butlleta d'inscripció degudament complimentada al correulaura.maso@gencat.cat abans del dia 7 d'abril.

Laura Masó

Tècnica de Foment de la Participació

Coordinació Territorial de Joventut de Girona

C/ Juli Garreta, 14 Girona - telf.97241.29.99

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?