dilluns, 29 de març de 2010

Jornada d’orientació per a entitats juvenils. La redacció dels projectes socials

El proper dia 10 d'abril de 9.30h. a 14.00h. tindrà lloc a l'Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17 , 17005 Girona) la Jornada d'orientació per a entitats juvenils que se centrarà en la redacció de projectes socials.

La finalitat d'aquesta jornada és la d'oferir orientació a les entitats juvenils en l'elaboració dels projectes socials en general i concretament per a la convocatòria de subvencions d'activitats a entitats juvenils de la Secretaria de Joventut.

Aquesta serà una jornada amb un caire clarament pràctic que es centrarà en la pròpia redacció del projecte d'activitats per presentar a la convocatòria de subvenció d'activitats per entitats juvenils de la SJ.

Així mateix, la sessió inclou un espai de consultoria per a donar resposta a dubtes d'índole diversa que afectin a la gestió administrativa de les entitats juvenils (temes econòmics i/o legals, etc.). És per aquet motiu que es demana a les persones assistents que facin arribar a la CTJ Girona els dubtes de les seves entitats a través del punt 4 de la butlleta d'inscripció.

Programa de la sessió:

09.30 - 10.00

Arribada - esmorzar

10.00 - 11.20

Les bases d'una convocatòria de subvenció: on, quan i com

11.20 - 11.30

Pausa

11.30 - 13.00

Elaboració d'un projecte per a ser presentat a la convocatòria de subvenció d'activitats per a entitats juvenils de la SJ

Espai de consultes

13.00 - 13.55

Posada en comú

13.55 - 14.00

Agraïment i comiat

Requisits d'inscripció:

- Ser entitat censada al Cens de la Secretaria de Joventut.

- Els membres d'una mateixa entitat juvenil hauran de formalitzar una sola butlleta d'inscripció on s'hi especificaran els noms i cognoms dels diversos assistents.

- Per tal de garantir la dinàmica de la jornada el nombre d'assistents ha de ser entre 2 i 5 membres de cada entitat.

- Cada entitat participant a la formació haurà de portar a la jornada un ordinador portàtil (al full d'inscripció es podrà indicar si se'n disposa o bé si això és un problema).

Inscripció: enviar la butlleta d'inscripció degudament complimentada al correulaura.maso@gencat.cat abans del dia 7 d'abril.

Laura Masó

Tècnica de Foment de la Participació

Coordinació Territorial de Joventut de Girona

C/ Juli Garreta, 14 Girona - telf.97241.29.99

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada