El curs vinent començarà una setmana abans i tindrà una setmana de vacances al febrer

Educació aprovarà l'avançament del curs escolar. El Departament d'Educació de la Generalitat preveu aprovar en dies vinents l'avançament del curs escolar i la resta del calendari lectiu per al curs 2010-2011. La novetat més important és que el curs començarà una setmana abans, el 7 de setembre, i inclourà una setmana de vacances al febrer, canvis que es justifiquen per “motius pedagògics”. Aquesta mesura ha rebut l'aval del Consell Escolar de Catalunya, fet pel qual el conseller d'Educació, Ernest Maragall, s'ha mostrat “molt satisfet”.

El conseller ha anunciat també que, com es sol·licita des d'associacions de pares, la Generalitat concedirà nous ajuts i subvencions per cobrir activitats d'oci durant la setmana de vacances de febrer. “Segueix pendent”, segons Maragall, si es mantindrà la jornada continuada dels docents al juny, com ells reclamen, però se solucionen dos cavalls de batalla que porten anys discutint-se a la comunitat educativa: les llargues vacances d'estiu i l'alta concentració de matèria educativa al primer trimestre del curs.. Maragall ha declarat que “el país està preparat per a aquests canvis” i que amb aquests canvis, l'educació catalana s'equipararà a la de la resta dels països europeus.

Font: http://www.lamalla.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?