L´esplai El Timbal, premi d´Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla

La Fundació Lluís Carulla ha atorgat un dels cinc Premis d'Educació en el Lleure a l'Esplai El Timbal de Girona, una entitat que treballa des de fa més de 40 anys per educar i acompanyar als nens i les nenes, els adolescents i els joves del barri Germans Sàbat de Girona en l'àmbit del lleure. El projecte experimental socioeducatiu Els nostres joves, guanyador dels Premis d'Educació en el Lleure, va sorgir de la necessitat d'atraure joves a l'esplai després de veure com de mica en mica el nombre de participants disminuïa. La intenció de l'esplai és introduir innovacions -variar les activitats, renovar l'equip de monitors, canviar el mètode de treball- per tal d'engrescar els joves a participar activament a l'esplai.
Els Premis d'Educació en el Lleure, que compten amb el suport de la Secretaria General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), estan destinats a promoure projectes i a reconèixer i a difondre experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l'àmbit de l'educació social i del lleure. Els premis consten de cinc guardons de 4.000 euros cadascun, dividits en tres àmbits: dos per a nous projectes; dos més per experiències ja realitzades i, a més, amb independència de les propostes presentades, el jurat concedeix un premi en reconeixement de la trajectòria d'una entitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?