Convocades les proves de caràcter general dels ensenyaments d'esports

El Departament d'Educació convoca, per a l'any 2009, les proves de caràcter general dels ensenyaments d'esports que condueixen a l'obtenció de les titulacions oficials de tècnic/a d'esport i tècnic/a superior d'esport i a les formacions esportives de nivell 1 i de nivell 3. Per inscriure's a les proves d'accés a grau mitjà cal tenir complerts 17 anys d'edat o bé complir-los durant l'any 2009. Per inscriure's a les proves d'accés a grau superior cal trobar-se en una de les situacions següents: - tenir complerts 19 anys d'edat o bé complir-los durant l'any 2009 o  - tenir complerts 18 anys o bé complir-los durant l'any 2009 i tenir el títol de tècnic/a per haver superat un cicle formatiu de grau mitjà de formació professional o d'ensenyaments d'esports de grau mitjà, del mateix grup d'itineraris, segons s'indica a l'annex 2 de la resolució de convocatòria. El document justificatiu és el títol o resguard de sol·licitud del títol.
Calendari
Inscripció a les proves: del 9 al 23 de març de 2009. Prova d'accés a grau mitjà: 6 de maig de 2009. Prova d'accés a grau superior: 13 de maig de 2009.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?