Una possible excursió per al casal d'estiu d'enguany

Hola,

Aquest any Danone compleix 100 Anys i en portem més de 40 obrint les portes de les nostres fàbriques, realitzant visites guiades, a diferents col·lectius: escoles, instituts, universitats, casals i escoles d'estiu, associacions d'adults ... amb l'objectiu de donar a conèixer la història de Danone, l'origen del iogurt i dels productes làctics fermentats, ampliar la informació sobre hàbits saludables i els beneficis del consum de iogurts, així com les normes de seguretat i higiene de les nostres plantes de producció.

Us volem convidar a acompanyar-nos a una d'aquestes visites a la nostra fàbrica de Parets del Vallès, fent un recorregut per la fàbrica en el que podran veure el procés de producció i envasat dels iogurts, participant en activitats lúdico-educatives, amb les que gaudiran de moments divertits i, al mateix temps, formatius. En acabar, podran degustar algun dels nostres productes i tots els assistents s´enportaràn a casa un obsequi.

• Les visites són gratuïtes (transport fins a les nostres instal·lacions a càrrec del grup)
• Durada aproximada de 1h 30 min.
• Grup mínim 15 / màxim 50 persones.
• Per motius de seguretat no es permet l'entrada a les instal·lacions a menors de 6 anys.
• Les visites es realitzen de dilluns a divendres.
• Horari visites:
o De dilluns a dijous 10:00 - 12:00 -15:00
o divendres 10:00-12:00

Us informem que hem obert el calendari de visites per al proper Estiu 2019 (durant el mes d'agost no es realitzen visites), esperem que aquesta activitat sigui del vostre interès per oferir als centres educatius amb els quals col·laboreu.

En el cas d'estar interessats, podeu contactar amb el nostre Servei d'Atenció al Consumidor trucant al 900.180.957 o enviar un correu electrònic a: visitalafabrica@danone.com.

Salutacions,


Servei d'Atenció al Consumidor
Tel. 900 180 957

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?