★ Els 5 articles més llegits d'aquest bloc

divendres, 9 de setembre de 2016

Curs de Vetllador/a escolar, Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials

L’Escola d’educadors i educadores l’Empordà ofereix en exclusiva a les comarques gironines el curs de Vetllador/a Escolar, Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials
  • Data d’inici del curs: 24 d'octubre de 2016
L’auxiliar d’educació especial o també dit Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials, popularment anomenat vetllador o vetlladora és una figura que en els darrers anys ha tingut i estar tenint una presència activa en els centres escolars, dins allò que són els centres ordinaris, i en el marc d’una escola inclusiva.

El principals destinataris d’aquest curs són monitors i directors d’activitats d’educació en el lleure i personal de suport a l’aula i també persones que tinguin la formació del curs de monitors de menjadors i transport escolar; altres educadors que treballin o que hagin treballar en entorns educatius i l’atenció a les persones amb discapacitat. Qualsevol persona que tingui interès en treballar amb alumnes amb necessitats educatives especials.

No es requereix cap títol acadèmic per a la realització d’aquest curs bàsic d’auxiliar d’educació especial (vetllador i vetlladora).

Es tracta d’un curs que dóna les eines i els coneixements per tal d’aprofundir, en el marc d’una escola inclusiva, en l’atenció i cura dels infants amb necessitats educatives especials orientat a donar suport a l’autonomia dels infants i joves amb un alt grau de dependència, per tal que puguin participar en totes les activitats acadèmiques.

El plantejament del curs es fa des de l’abordatge teòric i pràctic de la figura del vetllador i vetlladora i el seu paper a l’escola d’avui.

Els alumnes que superin el curs rebran un diploma i carnet d’AUXILIAR D’EDUCACIÓ ESPECIAL (VETLLADOR/A) emès per una escola oficial d’educadors i educadores d’activitats de lleure reconeguda per la Generalitat de Catalunya. (Títol propi de l’Escola l’Empordà)
  • Curs: curs de Vetllador/a Escolar, Monitor/a d'infants amb necessitats educatives especials
  • Modalitat: presencial a Palafrugell
  • Places molt limitades: rigorós ordre d'inscripció des d'aquest enllaç: http://goo.gl/cBZUWp
  • Data d’inici del curs: 24 d'octubre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari

★ Articles més llegits en el darrer mes