50è aniversari del jardí d'infància Kumbaià de Sant Joan de Palamós

Aquest dijous 2 d'agost, els 34 participants del Campus Jove 2018 de Palamós, promogut per l'Ajuntament i organitzat per l'Escola d'educadors i educadores l'Empordà, han oganitzat una fireta per a una trentena d'alumnes d'entre 3 i 6 anys, participants al casalet del jardí d'infància Kumbaià de Sant Joan de Palamós que s'ha portat a terme a la part ombrada de la plaça Mossèn Gumersind Vilagran d'aquesta població.

Durant dues hores, de les 10h a les 12h d'aquest matí, s'han fet paradetes on els alumnes del casalet anaven passan de forma rotatòria i on se'ls oferien rondalles, cançons, jocs i un tallert de dibuix, que els mateixos participants al campus havien preparat com una bona lliçó per practicar competències del doble curs que estan fent, el d'iniciació a activitats d'educació en el lleure, conegut popularment com premonitors i el d'iniciació a les activitats d'educació en el lleure en el medi natural.


A la fotografia, "pixelada" per motius de la llei de protecció de dades, feta per Rubèn Fornós,
alguns dels participants al casalet en el taller de dibuix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?