★ Els 5 articles més llegits d'aquest bloc

dimecres, 13 de juny de 2018

Què diuen els alumnes que han fet el curs on-line de vellador/a escolars aquest mes de maig 2018Per finalitzar aquest curs crec que tota la societat i començant per nosaltres em d'ajudar els nens amb NEE ha inclou-rels més ens les nostres vides. Són persones que tenen tota la llibertat de tenir un vida com qualsevol persona, per això cada vegada hi han més vetlladors a les escoles els nens amb NEE tindran una oportunitat d' interactuar amb altres persones, ser més independents, tindrà una bona autoestima, ganes de fer coses noves, etc., per no tindrà por, a tindran VIDA el resta de persones. M'agradaria també fer una reflexió de les famílies. Em de donar importància de tractar amb ells, ajudar com podrían fer les rutines, com han d'actuar davant situacions bones o de pors, etc., Encara que ells pensin com fer-ho els tenim que guiar perquè personalment poden anar perduts i no saben els recursos que poden tenir per l'educació dels nens amb NEE.
Desitjo que a tothom ús vagi molt bé el curs i ha la vida. Sou persones amb un gran cor, voleu ajudar a petites persones que estan desprotegides. Les voleu protegir amb l'educació, que és el seu escut per protegir-se dels estereotip d'aquesta societat.
No és un adéu, és gràcies futurs vetlladors.

Bones companyes i companys! M'ha estat molt útil realitzar aquest curs ja que hi havia molts recursos que desconeixia. Sé que em queda molt de cami i pràctica per a fer de vetlladora, però tinc moltes ganes de formar part d'una comunitat activa en el món de l'educació. Sé que serà molt gratificant i que tots vosaltres sereu uns grans vetlladors/vetlladores. Moltes gràcies a tots i totes
SALUT i SORT!


Bones, com a comentari final, m'agradaria agraïr la col·laboració de tots, companys, professors, etc. que han fet possible la realització d'aquest curs i que dia a dia lluiten per la educació inclusiva i l'acceptació de tots. Gràcies a aquest curs he pogut adquirir nous coneixements i eines que estic ben segura que em serviran en el meu futur com a professional.
Gràcies per fer possible tot això i per formar part de la meva educació.
Molta sort i fins una altre educadors i educadores!!

Bones companys, companyes i professors! M'ha agradat molt realitzar aquest curs, l'he fet intensament i amb poc temps però amb el màxim esforç possible i les màximes ganes. És hora que els nens i nenes i els adults amb NEE tinguin veu i siguin escoltats... em proposo com a projectes propers treballar-hi!
gràcies per donar-me la oportunitat de fer-me veure en un sentit gens literal.


Ha estat un plaer per mi fer aquest curs de vetlladora i veure i sentir que hi ha molta gent com jo que te ganes d'aprendre d'altres persones i al mateix temps poder ajudar. Crec que he après moltes coses i ho he fet amb molta il·lusió, des del cor.
Gràcies a tots, i fins aviat.

Estic contenta d'haver realitzat aquest curs. M'ha agradat molt el material que hem treballat, la temàtica per suposat, però els apunts he de dir que són molt complerts i els he llegit amb ganes i sensació d'aprendre.
Per altra banda, llegir-vos m'ha ajudat també a resoldre dubtes i a ampliar informació o a qüestionar-me'n. Gràcies a tots i a totes :)
Gràcies al professorat per acompanyar-nos des de la distància però amb proximitat, quelcom també important. :)
Dir-vos que a seguir aprenent i gaudint de l'aprenentatge, molts ànims!!!
Salut


Dir-vos que realitzar aquest curs ha estat una experiència molt gratificant. Per mi ha estat un primer pas en aquest món i espero que no sigui el darrer. Sé que em queda molt camí per recórrer i que la tasca no serà fàcil, però també se que l'esforç valdrà la pena. Espero que tingueu totes/tots molta sort en els vostres propòsits.
I per acomiadar-me us vull recomanar un vídeo que no està destinat precisament a Vetlladores, sinó a pares i a mares, però que es pot adequar perfectament. Em quedo amb una frase que diu: "Todo lo que quieres que yo aprenda, debes aprenderlo tu primero". Dura molt poquet, us animo a que el veieu,
https://www.youtube.com/watch?v=R8LrGlscXdA
Una abraçada i fins la propera!

Finalitzo el curs amb molt bones sensacions ja que sento que he acabat de descobrir un nou món i estic més preparada per a realitzar una feina amb molt valor i molt sentit.
És el primer curs que faig d'aquest tipus (estudio un grau universitari on-line però no sabia si seria semblant o no) i he pogut adquirir molts coneixements molt útils en molt poc temps. Estic molt satisfeta!
Agrair les intervencions dels companys i, sobretot, el treball del professorat, tant en l'el·laboració dels materials com en el seguiment del curs.
Un plaer i fins aviat,
SALUT!


Agräïr-vos a tots per compartir aquesta experiència d'aprenentatge. Através de les intervencions de tots vosaltres he pogut resoldre molts dubtes i pors que tenia cap a un món al què no se li ha de tenir por a l'hora d'entrar perquè els resultats finals sempre son gratificants.
I agrair, com no, al professorat de l'escola, que tot i ser en línia saps que estan al darrera i que et poden ajudar. No era el primer curs que feia amb ells ni tampoc serà l'últim. Moltísimes gràcies per la vostra ajuda i ens veiem aviat.

Agraïr al professorat que ha estat atent en tot moment en qualsevol dels nostres comentaris, i també als meus companys.
Al principi tenía por per fer un curs online, però estic molt contenta d'haver-ho realitzat. Molt rec, no será l'ultim! Un format senzill a l'hora d'estudiar i prendre apunts amb aventatge de poder triar l'hora mes convenient per portar-ho a terme.
Ha sigut molt enriquidor.
Us desitjo moltíssima sort en el món laboral, sobretot a les persones que com jo, estem a l'atur i hem de lluitar per a la conciliació laboral.
Salutacions,


Curs acabat i espero que ben assolit per totes.
L'he trobat interessant i m ha agradat molt fer-lo , espero poder fer-lo servir ben aviat !!
No era el primer curset que feia amb aquesta escola i no crec que sigui l, ultim .. Tot el que em serveixi per anar me formant en aquets mon m´agradaria fer los.
Gràcies per tot .. bon estiu a tots !!

Ha sigut un plaer poder compartir aquest curs tan interessant amb tots vosaltres, encara que casi no l'acabo, perque per motius laboral vaig quedar bastant enderrerida... Pero finalment, m'ha donat temps... Aquest es el 2n curs que faig amb Escola Empordà, i crec que no serà l'ultim,,,, deixo per mes endavant el de monitor de lleure...
Us vull desitjar molta sort a oots tots, i que tant de bo tot lo que us proposeu tiri endevant.
Que passeu un bon estiu tots i totes!!


Aquest curs és molt útil, aprens moltíssimes coses, ho recomanaré a la gent que estigui interessada i a les meves companyes de treballs. La plataforma és molt senzilla i no ma resultar gens complicada, si ho segueixes tot al dia és molt fàcil de treure's aquest curset.
Ha sigut el primer cop que feia un curset per l'escola l'Empordà però no serà l'ultim.
Moltes gràcies per tot, ha sigut tot un plaer.
Salutacions, fins aviat!

Ha sigut un plaer haver pogut cursar aquest curs.
A mi m’ha segut de gran ajuda per poder comprendre quin es el dia a dia dels nens amb NEE,
saber com poder tractar-los i ajudar-los i sobretot a entendre que tots som iguals!!!
Em sento molt satisfeta d’haver après a ajudar-los.
Espero que a tots els hagi anat molt be i que prompte tinguéssim l’oportunitat de poder posar en pràctica tot el que em après.
Gràcies als professors pels seus comentaris.
A sigut un plaer coincidir amb tots vosaltres.
Salutacions i molta sort!


M' ha agradat molt haver escollit aquest curs per seguir_me formant en el món dels nens/es.
Ha sigut un curs molt distret, no s' ha fet gens pesat. El temps, l'adequat per aprendre i els exercicis han sigut molt diferents segons el tema que treballàvem .
El concepte de participar en el fórum ha sigut nou per mi i he de dir que m'ha agradat poder llegir els diferents punt de vista de tots sobre un mateix tema.
Amb aquest curs, he pogut entendre com n'és d' important saber tractar i ajudar als nens/es amb NEE.
Estic satisfeta de tot el que he après i espero poder_ho aprofitar ben aviat.
Una salutació per a tots/es i us desitjo un bon estiu !!!

M'ha agradat fer aquest curs i poder veure les opinions de tots vosaltres, veure que tots tenim pors respecte la feina i he vist que compartint-les es fan més petites.

Penso que és un curs molt còmode de fer ja que és curt i el volum de feina s'ajusta al temps que tens per fer-la.
És cert que hi ha molts conceptes que ja coneixia però també és cert que, a part de proporcionar-me molts altres coneixements que no sabia, aquest curs m'ha ajudat a sortir de la visió que em dóna la meva professió i poder veure des d'una altra perspectiva la realitat educativa dels infants amb necessitats especials.
Moltes gràcies per les vostres reflexions i bona feina a tots!

Ha sigut un plaer poder participar en aquest curs de vetlador/es, tot i que on line m'ha costat una mica.
He après molta informació alternant amb exercicis, i espero poder-la posar a la pràctica ja que treballo amb nens/es i alguns/es amb diversitat funcional.
La part del curs on hi havia vídeos explicatius m'ha agradat molt i m'ha resultat molt amè.
Us desitjo un molt bon estiu a tots/es. Salutacions.


Aquest curs ha esta una experiència molts grata per a mi. He après moltes coses que encara que reconeixes o fas de manera general i gracies aquest curs he pogut profunditzar i aprendre i sobretot entendre com tractar a les persones i ajudar als nens amb NEE. Per altra banda els recursos i els mòduls han estat molt bé organitzats i m’han ajudat a portar un ordre i organització adequada per fer les activitats. També agrair-vos als companys els comentaris que heu fet en activitats on necessitàvem veure altres perspectives o simplement l’ajuda quan teníem algun problema.
Espero que os vagi ve a tots com vetlladors o vetlladores i passeu unes bones vacances.

Ha sigut un curs molt interessant, amb els exercicis molt ben explicats i els apunts molt complets i interessants. Els vídeos ajuden, si més no per veure-ho més bé tot.
Espero que ben aviat tots poguem treballar amb infants amb NEE que és el que ens agrada, també va bé quan ja treballes amb algun d'ells i veus reflectit el teu dia a dia amb aquest curs.
Moltes gràcies i bon estiu!


Aquest curs ha sigut el primer que he fet via on line i la veritat que m'agradat molt i he après molt també.Ha sigut molt entretingut , els enllaços i sobretots els videos m'han agradat molt.
Magradat veure diferents punts de vista en aquest forum que m'han ajudat a reflexionar .Espero i desitjo poder possar en pràctica tot el que he après i desitjar-vos que tot us vagi bé a tots/es.SALUT.

Durant aquestes quatre setmanes de curs he pogut aprendre més coses de les que m'hauria imaginat. Com vaig comentar al començament, aquest curs ha estat el primer que he fet en línia i l'experiència ha estat molt bona. Els continguts han estat interessants i les activitats no han estat molt difícils. Crec que els comentaris que hem anat fent al fòrum m'han servit moltíssim perquè he vist molts punts de vista diferents sobre un mateix tema i això és positiu. Així que agraeixo als/les companys i companyes que hagin compartit la seva visió amb mi i espero que hàgiu gaudit d'aquest curs.
M'emporto un bon record i un bon curs que de ben segur em servirà en el meu futur com a mestra d'educació primària.
Molta sort i fins aviat!


M'ha encantat el curs, tot i que hem costa troba estones per dedicar-m'hi, se m'ha fet curt!
és una feina que m'encantaria fer, molt útil, enriquidora i motivadora. Els continguts els he trobat molt interessants.
Doncs ja hem despedeixo i us desitjo bon estiu i que tinguem sort!

Ja s´ha acabat aquest curs, i m´agradaria acomiadar-me de tots els companys/es i dels professors.
Aquest curs ha sigut molt interessant i molt enriquidor. Ens han donat moltes eines per poder treballar com a vetlladors/es, jo personalment tinc moltes ganes de poder-les posar en pràctica amb els infants. És una feina molt maca i gratificant, poder ajudar als infants amb NEE a integrar-se i poder afavorir la seva autonomia i millorar tot lo que pugem el seu benestar i la seva autoestima, poder crear aquest vincle afectiu amb aquests nens/es i amb les seves famílies, i entre tots millorar tot el que pugem la vida d´aquets infants.
Espero que os vagi molt bé a tots i totes.
Bon estiu!!


Bona tarda a tothom, només dir que estic molt contenta d'haver fet aquest curs, que m'ha motivat molt per continuar formant-me i per treballar amb nens amb NEE m'ha aportat coneixaments, m'ha fet raonar i questionar moltes coses.
Mai havia fet un curs on-line i aquest plataforma m'ha semblat molt fàcil.
Per acomiadar-me desitjar-vos sort a tots, crec que estem fent una feina molt necessaria i a l'hora ens enriqueix molt personalment, així doncs força i endavant ;-)

Vull aprofitar aquest espai per felicitar a tots els meus companys/es, i agrair al nostre professor, per compartir els seus coneixements per augmentar el nostre procés d'aprenentatge en aquest àmbit, en donar-nos les eines necessàries i competències per a poder treballar amb aquests nens/es amb necessitats educatives especials i fer que puguin tenir una vida més plena i enriquidora en tots els sentits .
Ha sigut un aprenentatge molt enriquidor i que se que tots podrem aplicar-lo en totes les esferes de la nostra vida, perquè el fet de ser empàtic, resolutiu, motivador...seran característiques que ens ajudaran a fer més fàcil la vida de tothom, la vida de la gent que forma part de la nostra família, amics, alumnes. En definitiva competències molt positives que ens ajudaran a fer un mon molt millor del que tenim
.

Hola a tots, per acomiadar-me d'aquest curs m'agradaria explicar-vos una experiència personal que he tingut aquests dies i que m'ha fet reflexionar encara més de com ens comportem davant les persones amb necessitats especials.
El dia 7 de maig em van fer una intervenció que em va obligar durant uns dies a dependre dels altres, ja que havia d'anar amb crosses, fins aquí tot normal però a mesura que anaven passant els dies jo anava recuperant autonomia, intentava fer les coses per mi mateixa, però cada vegada que anava fer alguna cosa tots els que estaven al meu voltant s'avançaven (amb bona fe) tot i saber que ho feien per ajudar-me això a mi em posava de mal humor i em feia sentir incapaç de valer-me per mi mateixa, al final va decidir parlar amb ells i demanar-los que em deixessin fer a mi les coses que si jo no podia, els avisaria.
Us explico això intentant resumir el màxim possible.
Aquests dies mentre feia al curs i després d'aquesta experiència personal, he reflexionat sobre els errors que en general tots cometem quan estem davant d'un nen amb NEE i aquesta tendència que tenim ajudar sense esperar que se'ns demani que en la majoria de casos és per un sentiment interior de pena i sense adonar-nos el que fem sota el meu humil punt de vista discapacitar encara més i no ajudar-los a valer-se per si mateixos i créixer com a persones.
M'acomiado amb una frase per a la reflexió "No som diferents només diferents"

Aquest curs arriba a la seva fi, i he de dir, que vaig començar amb molta por però que passats els dies i aprenent coses noves a través d’aquestes curs, em faria molta il•lusió treballar de vetlladora. Realitzar activitats amb aquests nens em fa sentir interiorment molt i molt be i penso que una feina que et proporciona pau, es una feina que pots fer amb moltes ganes i això ajuda a que cada dia tinguis ganes de lluitar per ensenyar-li a fer coses a aquelles persones que depenent de tu i que tu et fas tant seva.
Només em queda desitjar-vos molta sort i que ho haguéssiu passat tant be com jo.
Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari

★ Articles més llegits en el darrer mes