CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2016



CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2016

L’estiu és un bon moment per formar-se. Per això des de l'Escola l'Empordà hem programat diversos cursos d’educadors i educadores en el lleure que permeten aprofitar aquest estiu. Tots els cursos convocats per aquest estiu són intensiu el que permeten obtenir els diferents títols de manera ràpida durant el període vacacional. Més informació:https://goo.gl/Qhj9Bl

NECESSITES EL TÍTOL DE MONITOR/A?
Podeu triar entre tres cursos de monitor/a (Títol reglat oficial de la Generalitat de Catalunya). Intensiu de juliol i intensiu d'agost a Girona i aquest any l'intensiu de setembre a Amer pensat com a punt de confluència per gent de la Selva, el Gironès i la Garrotxa.

NECESSITES EL TÍTOL DE DIRECTOR/A?
Com cada estiu hem convocat l'intensiu d'agost a Girona. Per ara només convoquem 3 cursos de director/a a l’any (no hi ha prou demanda per convocar-ne més)
-D2 NADAL: FIGUERES (ALT EMPORDÀ)
-D2 SETMANA SANTA: SANT FELIU DE GUÍXOLS-PALAMÓS (BAIX EMPORDÀ)
-D2 AGOST: GIRONA (GIRONÈS)

CURSOS DE PREMONITORS
Cursos de premonitors intensius de tres dies a una casa de colònies i campus jove d'estiu a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Verges, Serinyà i Bellcaire d'Empordà.

CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ
També aquest estiu convoquem el de transport escolar, menjadors escolars i vetlladores entre d'altres. Només cal fer una ullada a la programació i segur que trobeu un curs a la vostra mida.

Més informació:https://goo.gl/Qhj9Bl

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?