T'has plantejat mai que treballar en un menjador escolar, en el transport escolar o de monitor/a d'estudi assistit pot ser una bona sortida laboral compatible amb les obligacions familiars?


Forma’t com a monitor/a especialista per tal de poder trobar feina en aquest sector.
T'has plantejat mai que treballar en un menjador escolar, en el transport escolar o de monitor/a d'estudi assistit pot ser una bona sortida laboral compatible amb les obligacions familiars? Forma’t com a monitor/a especialista per tal de poder trobar feina en aquest sector. La formació especialitzada ajuda a trobar feina.
Ara pots estudiar-ho des de casa només amb una dedicació setmanal d'unes 4 hores amb els cursos on-line. Aquests cursos utilitzen una plataforma molt fàcil i molt intuïtiva pensada per a tot tipus d'alumnat, des dels que teniu un nivell molt elemental en informàtica i no heu fet mai un curs on-line fins als que esteu més avesats en el món de la informàtica:
★ MONITOR/A DE REFORÇ ESCOLAR I ESTUDI ASSISTIT https://goo.gl/y2mq45
★ MONITOR/A DE TRANSPORT ESCOLAR  https://goo.gl/VQDcjz
★ MONITOR/A DE MENJADORS ESCOLARS  https://goo.gl/JIiZkZ
★ CURS DE PRIMERS AUXÍLIS EN ACTIVITATS DE LLEURE: https://goo.gl/w2XOL9
L'Escola l'Empordà amb els nous cursos On-line ha desenvolupat un model de formació innovador que té com a característica principal utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació(TIC) per desenvolupar una proposta educativa basada en un model d’ensenyament-aprenentatge no presencial. Aquest sistema es basa un model d'avaluació continuada que permet conèixer l'evolució de l'alumne durant el curs.
Properament:
★ MONITOR/A D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I AUXILIAR D'ACTIVITATS EN CENTRES EDUCATIUS +informació
★ GESTIÓ, ORGANITZACIÓ I FISCALITAT EN LES ASSOCIACIONS +informació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?