El lleure educatiu amb la reforma horària


La Iniciativa per a la Reforma Horària, en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, ha publicat una sèrie de consells i recomanacions per millorar el temps de lleure educatiu. Han elaborat uns materials, en format d’infografia, que tenen l’objectiu de racionalitzar els horaris, les tasques i aprofitar millor el temps de lleure, especialment en esplais i caus. Podeu descarregar la infografia amb les 6 imatges aquí.

Segurament heu sentit a parlar de la Iniciativa per a la Reforma Horària, impulsada per un equip multidisciplinari de professionals de camps com la salut, l’educació, la sociologia o les relacions laborals. Aquesta iniciativa proposa fer una reforma d’horaris –en el marc de les transformacions de la Catalunya que ve– per adaptar-nos millor al nostre entorn europeu i, sobretot, per promoure uns nous usos del temps que permetin a la ciutadania compatibilitzar millor la vida familiar, la vida laboral i/o acadèmica i la vida cívica i associativa.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?