L’Escola l’Empordà ha apostat per l’Alt Empordà

Tot i que aquest Nadal l’Escola l’Empordà ha programat tres cursos de Monitors i un de Directors d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, a l’Alt Empordà se n’hi faran un de Monitors a Vilafant i un altre de Directors a Figueres. Aquests cursos estan promoguts per l’Oficina Jove de l’Alt Empordà que depèn del Consell Comarcal d’aquesta comarca. Els altres dos cursos de monitors es portaran a terme a Breda (La Selva) i a Palamós (Baix Empordà). Aquesta tipologia de cursos donen dret al títol oficial de Joventut de la Generalitat de Catalunya que és el que s’exigeix per normativa per poder exercir aquesta professió.

També a Figueres aquest mateix 18 de novembre hi ha programat un curs presencial de Transport Escolar que està promogut per l’Àrea de Cultura i Ensenyament del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Aquest curs s’emmarca en la tipologia de cursos d’especialització del lleure educatiu en els que no existeix cap titulació homologada i que s’acrediten amb títols propis expedits en aquest cas per una escola reconeguda oficialment i habilitada per impartir els nous plans d’estudi per a monitors i directors de la Generalitat de Catalunya, títols que avui dia quasi són indispensables per poder accedir a un lloc de treball.

En aquesta tipologia de cursos d’especialització també hi trobem les especialitzacions de menjadors escolars i manipulació d’aliments, vetlladores, reforç escolar i primers auxilis, i en breu es programarà el d’extraescolars.

Val a dir que la majoria dels cursos d’especialització d’aquesta escola s’imparteixen en la modalitat on-line, podent accedir-hi molts alumnes que no ho podrien fer de forma presencial, a través d’una plataforma molt fàcil de manejar i intuïtiva i que pràcticament no requereix coneixements informàtics

Finalment, aquesta escola ha programat també per aquest Nadal un curs d’iniciació al lleure en els seus tres nivells adreçat a joves de 14 a 17 anys, cursos que habitualment en diuen de premonitors.

Tota la informació la podreu trobar a www.escolaemporda.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?