dissabte, 31 d’octubre de 2015

Forma’t com a monitor/a especialista per tal de poder trobar feina en aquest sector


T'has plantejat mai que treballar en un menjador escolar, en el transport escolar o de monitor/a d'estudi assistit pot ser una bona sortida laboral compatible amb les obligacions familiars? Forma’t com a monitor/a especialista per tal de poder trobar feina en aquest sector. La formació especialitzada ajuda a trobar feina.
Ara pots estudiar-ho des de casa només amb una dedicació setmanal d'unes 4 hores amb els cursos on-line. Aquests cursos utilitzen una plataforma molt fàcil i molt intuïtiva pensada per a tot tipus d'alumnat, des dels que teniu un nivell molt elemental en informàtica i no heu fet mai un curs on-line fins als que esteu més avesats en el món de la informàtica:
★ MONITOR/A DE REFORÇ ESCOLAR I ESTUDI ASSISTIT https://goo.gl/y2mq45
★ MONITOR/A DE TRANSPORT ESCOLAR  https://goo.gl/VQDcjz
★ MONITOR/A DE MENJADORS ESCOLARS  https://goo.gl/JIiZkZ
L'Escola l'Empordà amb els nous cursos On-line ha desenvolupat un model de formació innovador que té com a característica principal utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació(TIC) per desenvolupar una proposta educativa basada en un model d’ensenyament-aprenentatge no presencial. Aquest sistema es basa un model d'avaluació continuada que permet conèixer l'evolució de l'alumne durant el curs.
Properament:
★ MONITOR/A D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I AUXILIAR D'ACTIVITATS EN CENTRES EDUCATIUS +informació
★ GESTIÓ, ORGANITZACIÓ I FISCALITAT EN LES ASSOCIACIONS +informació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada