Sabies que...el teu currículum pot marcar la diferència?

És possible que estiguis cercant feina i saps que no estàs sol, hi ha molts joves com tu a la recerca de feina, en molts casos, la primera feina. T’expliquem com fer que el teu currículum destaqui sobre la resta i marqui la diferència.

Estem vivint un moment de crisi profunda on l’atur afecta i ataca molt durament les persones joves i us dificulta el desenvolupament d’un projecte de vida. Aquesta situació obliga a ser més competitius que mai per tirar endavant i el vostre currículum pot ser la clau que obri la porta del vostre futur.

El currículum clàssic
De pàgines que t'assessoren per fer el curriculum vitae i models de plantilles en trobareu moltes a Internet, sobretot els que proposen una estètica més clàssica. En aquest cas, el vostre currículum serà molt semblant al de la majoria i només podríeu marcar la diferència en clau negativa, si estan mal redactats, incomplerts o desordenats.
Un alt percentatge de currículums són rebutjats per aquestes raons.

El currículum innovador
On està escrit que un currículum ha de ser un avorrit document amb molt de text i alguna foto personal? També podeu ser trencadors a l’hora d’editar el vostre currículum i vestir-lo d’una forma més visual i impactant. D’aquesta manera, a banda dels teus estudis i experiències laborals prèvies, ensenyaràs a les empreses les teves habilitats, el teu talent i projectarà una imatge molt més professional.

Si tens certes habilitats en disseny gràfic, el límit només estarà en la teva imaginació o creativitat. Si no estàs inspirat, al cercador d’imatges de Google pots trobar molts exemples de currículums visuals que et poden donar idees. Només cal posar a la capsa de cerca les paraules “currículums creatius”. CV Parade és un web on també trobaràs vàries galeries de currículums visuals per inspirar-te.

Si no sou uns manetes en disseny gràfic, tranquils/es, no ens hem oblidat de vosaltres. A Internet hi ha diverses aplicacions web a la vostra disposició per poder fer d’una forma senzilla el vostre currículum ple de gràfics o infografies per donar-li un toc més professional.
Alguns d’aquests llocs web són Cuvitt, Vizualize.me o Re.vu.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?