Les 10 paraules que mai hauries de posar a LinkedIn

Sou molts els que busqueu feina per això anirem publicant també algun article interessant en aquest sentit. Visualitza el vídeo i veuràs la importància d'afegir les tasques de volunatriat al teu currículum:

Si estàs llegint aquestes línies és perquè, amb tota seguretat, tens perfil propi a LinkedIn i aspires a millorar-lo amb la principal intenció de trobar una feina. 

Encara que soni molt professional definir-te com "creatiu", "expert" o "estratègic", lamentem molt comunicar-te que són tres dels adjectius més repetits a LinkedIn, segons ha informat la pròpia web; per tant, has de eliminar del teu perfil.

Però la cosa no acaba aquí, i és que hi ha un llistat de les 10 paraules més usades a LinkedIn Espanya:
  • Motivat
  • Apassionat
  • Creatiu
  • Decidit
  • Àmplia experiència
  • Responsable
  • Estratègic
  • Trajectòria
  • Organitzacional
  • Expert
És normal que gairebé tothom triï utilitzar algunes d'aquestes paraules, el problema d'aquestes expressions és que, en aparèixer en la majoria dels perfils, s'han convertit en clixés. I en un mar de candidats, és imprescindible destacar perquè el nostre perfil no sembli "un de tants". En aquest sentit, definir-nos com "creatius", per exemple, només demostrarà una cosa: que no ho som.

¿La solució? El que et recomanem és que intentis descriure per quins motius et consideres "creatiu", en lloc de dir simplement que ets "creatiu". O, si vols destacar el teu qualitat de "apassionat", explica quins objectius has aconseguit en la teva vida gràcies a posar passió.

És cert que crear un perfil atractiu a LinkedIn i mantenir-lo actualitzat porta molt de temps. Però és fonamental aconseguir diferenciar per tenir més possibilitats d'èxit;sinó, l'esforç serà en va.

Seria una pena que la teva candidatura encaixés amb una bona oferta d'ocupació però que no et prenguessin en consideració perquè encara et descrius com un "expert", "creatiu", "responsable", "apassionat" i amb "dilatada experiència".

De propina, et regalem un vídeo molt curtet en què aprendràs 10 consells bàsics per tenir un perfil a LinkedIn perfecte.



Aquesta és una informació de Daniel Gutiérrez

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?