La Generalitat de Catalunya sotmet a informació pública el projecte de decret de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 3 a 18 anys

La Generalitat de Catalunya ha tret l'EDICTE de 22 d'abril de 2015, pel qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 3 a 18 anys

El Departament de Benestar Social i Família està tramitant el Projecte de decret de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 3 a 18 anys. 

Amb la finalitat de donar participació als interessats en el procés d’elaboració del Projecte de decret esmentat, se sotmet a informació pública, d'acord amb l'article 68 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.
Durant el termini de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la data de publicació d'aquest Edicte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, qui ho desitgi el pot examinar i formular-hi les al·legacions i les observacions que consideri oportunes. 

Aquest Projecte de decret, així com les memòries i els informes emesos, es poden consultar al web del Departament de Benestar Social i Família www.gencat.cat/benestarsocialifamilia i, en hores d’oficina, a la seu del Departament de Benestar Social i Família (Passeig del Taulat, 266-270, 08019 Barcelona) i als serveis territorials del Departament a Barcelona (c. Tarragona, 141-147, 08014 Barcelona), a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona), a Lleida (av. Segre, 5, 25007 Lleida), a Tarragona (av. Andorra, 7 bis, 43002 Tarragona) i a les Terres de l'Ebre (c. Ruiz d'Alda, 33, 43870 Amposta).

El termini per examinar el text i fer les observacions i al·legacions oportunes és del 28 d'abril a 15 de maig de 2015 ambdós inclosos:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?