TÍTOL DE MONITOR/A DE TRANSPORT ESCOLAR. CURS ON-LINE: FÀCIL, CÒMODE i AL TEU RITME

TÍTOL DE MONITOR/A DE TRANSPORT ESCOLAR

CURS ON-LINE: FÀCIL, CÒMODE i AL TEU RITME i amb la garantia d'una Escola Oficial d'Educadors en elLleure

INICI DE CURS: Data: 11 d'agost de 2015

El curs de monitor i monitora de transport escolar i de menors té com objectiu capacitar l’alumne per fer competentment la tasca d'acompanyant de menors, tant des del punt de vista de l’exigència legal (REIAL DECRET 443/2001, de 27 d'abril, sobre condicions de seguretat en el transport escolar) com des del punt de vista educatiu.

Aquest títol acredita l'aprofitament i la realització satisfactòria del curs , el que demostra que tindràs nous coneixements i habilitats que et permetran millorar en la pràctica de teva professió, o accedir a un lloc de treball millor.

Moltes empreses adjudicatàries de transport escolars i consells comarcals exigeixen aquesta titulació per poder treballar

ESTUDIA DES DE CASA: Amb un mètode molt fàcil amb un sistema de plataforma on-line molt fàcil i molt intuïtiva pensada per a tot tipus d'alumnat, des dels que teniu un nivell molt elemental en informàtica i no heu fet mai un curs on-line fins als que esteu més avesats en el món dels ordinadors.

Més info: http://goo.gl/6A1uxV

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?