dijous, 25 de setembre de 2014

El curs va resultar molt complet quan a aspectes de formació

Els aspectes teòrics que he trobat més rellevants del curs han estat tots aquells que feien referència a la normativa i als aspectes legals que regulen la nostra activitat, ja que la majoria els desconeixia. Altres aspectes rellevants han estat tots aquells que tenen relació amb la organització de l'activitat, com l'elaboració del pressupost i del projecte (recursos, material, difusió, planificació...) especialment la seva avaluació. En aquest cas he trobat molt útil el treball realitzat a l’espai d’aprenentatge ja que et permet posar sobre el terreny tots els coneixements teòrics donats al curs i crear un projecte força “real” que esdevé una pràctica molt útil.

Valoro molt positivament el curs, considero que dóna una formació rellevant per a totes aquelles persones que vulguin dedicar-se al món del lleure. Valoro molt positivament també el fet que es pogués realitzar de forma intensiva, malgrat a vegades pot resultar feixucper la quantitat de temari que s’imparteix. El curs va resultar molt complet quan a aspectes de formació, la informació donada és útil pel dia a dia d'un director i els professors sempre han estat a disposició per a resoldre dubtes.

J.S.G
Figueres

1 comentari:

  1. Molt y molt interessant per mi tambe. Jo el vaig fer a l'escola tambe i molt be pel que fa a recursos del professorat per fer les unitats didáctiques i la ajuda d'aquests davant qualsevol dubte. El millor va ser coneixer als meus companys amb els quals hem creat una associacio que esperem tingui molt futur

    ResponElimina