Nova imatge al web de l'Escola l'Empordà

Avui des de l'Escola l'Empordà reestrenem el nostre web www.escolaemporda.cat i www,emporda.org amb una nova imatge.

La novetat principal és una nova presentació dels cursos convocats. També s'hi han incorporat les notícies del bloc Empordà Lleure, tot plegat amb un nou disseny més net i menys carregat perquè transmeti aquesta nova imatge més recollida i ordenada i faciliti la seva navegació.

Com punt i final al procés de renovació de la nova imatge corporativa de l'Escola l'Empordà, i la necessitat d'oferir nous canals de comunicació presentem aquest nou espai web, presentem una web totalment nova i adaptada a les necessitats dels nostres alumnes i visitants.

En el disseny s'ha buscat la màxima simplicitat en la presentació dels continguts, proporcionant una navegació intuïtiva i clara, oferint als visitants una imatge amb una major transparència.

Els enllaços a Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest i Youtube obren des del lloc web nous canals de comunicació amb els nostres públics


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?