diumenge, 27 de juliol de 2014

El Congrés Internacional de Ciutats Educadores torna a Barcelona

Barcelona serà la seu al novembre d'una nova edició en què es debatrà el paper de l'educació per aconseguir una bona convivència i cohesió social a les ciutats.

Encara queden uns mesos perquè se celebri, però l’organització del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, que aquest any tindrà la ciutat de Barcelona com a seu, ja està acabant els últims detalls. La trobada tindrà lloc entre els dies 13 i 16 de novembre al Palau de Congressos de Fira de Barcelona, al peu de Montjuïc.

Sota el lema Una ciutat educadora és una ciutat que inclou, el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores arriba a la capital catalana amb l’objectiu de fer reflexionar sobre com evitar el risc d’exclusió social, a partir de projectes transversals relacionats amb l’educació, i que impliquen tant l’administració com la societat civil. La temàtica del Congrés és ara mateix més viva que mai, amb una situació de crisi econòmica que ha desembocat en una crisi social, i que genera esquerdes socials entre els habitants de força ciutats. Són aquestes esquerdes les que el Congrés de Ciutats Educadores vol tractar, a partir del diàleg i la reflexió entre els diferents ponents i representants tant locals com internacionals -alcaldes, regidors, directius, docents, etc.- que assistiran a l’esdeveniment.

Font: Ara.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada