La campanya de “Seguretat a les platges” vol conscienciar la població usuària de les nostres platges de la necessitat de respectar les normes de bany i els consells de protecció civil per a la seva seguretat.


Benvolguts,

Des de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya fem durant tot l’any un seguit d’accions per fomentar les mesures d’autoprotecció entre la ciutadania.

La campanya de “Seguretat a les platges” vol conscienciar la població usuària de les nostres platges de la necessitat de respectar les normes de bany i els consells de protecció civil per a la seva seguretat.

Enguany hem editat un ventall en el qual s’expliquen les banderes de les platges per conèixer l'estat del mar i es donen consells per a la salut. Aquests ventalls els distribuïm entre els ajuntaments i els consells comarcals dels municipis costaners de Catalunya.

Com en altres campanyes, us agrairíem el vostre ajut en la difusió digital dels consells d’autoprotecció. Teniu a la vostra disposició la pàgina Web  www.gencat.cat/interior/platgesHi podreu consultar els consells d’autoprotecció relacionats amb la seguretat a les platges (com ara els relacionats amb l’exposició al sol, al bany i als esports aquàtics), descarregar-vos el material divulgatiu i enllaçar-la amb el vostre web.

Finalment, us informem que, com l’any anterior, disposeu d’un visor de platges a la pàgina web www.gencat.cat/interior/estatplatges, que difon en temps real l’estat de les platges i permet als ciutadans escollir-ne de vigilades i saber quina bandera hi oneja en tot moment (bany segur o no). Aquest any el web s’ha millorat visualment i s’ha ampliat incorporant-hi més dades i informació de servei complementàries. El web s’alimenta de les dades que ens faciliten els municipis diàriament i, en contrapartida, hem pactat la difusió del color de la bandera a les plataformes digitals dels principals diaris i al bàner del canal de televisió 324.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració i participació.

Barcelona, juny de 2014
           
            Direcció General de Protecció Civil

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?