Nou curs de director/a d'activitats d'educació en el lleure, amb moltes avantatges per cursar-lo. Un títol amb moltes possibilitats de trobar feina.

CURS DE DIRECTOR/A D’ACTIVITATS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE

1- Un títol amb més reconeixament i prestigi:

El nou curs de directors i directores ocupa un espai propi en el nou sistema de formació professional, i s'ajusta al nou marc de les competències professionals, però conserva la seva especificitat i el valor afegit que aporta l’educació en el lleure. A la pràctica vol dir que aquests curs s'equipara[1] a les qualificacions i als certificats de professionalitat i això representa més reconeixement, prestigi i validesa d’aquesta titulació. Aquest títol només el poden impartir les escoles reconegudes i habilitades per la Generalitat de Catalunya com és ara l'Escola l'Empordà

2- Un títol amb moltes possibilitats de trobar feina

Tot i la crisi a l'estiu és fàcil trobar feina de director/a d'activitats d'educació en el lleure infant i juvenil. Ja que la normativa vigent obliga a que hi hagi un responsable amb aquesta titulació a totes les activitats de lleure en les quals participen menors d'edad. Al no haver-hi prou ditectors/es en actiu per cobrir totes les places de la quantitat d'activitats que es porten a terme a l'estiu, sempre queden places vacants.

3- Estructura del curs

El nou curs de directors i directores a l'Escola l'Empordà passa a tenir aquesta estructura (veure gràfic) i es convoca en dues parts: Primera part D1 i segona part D2. 

No cal primer fer el D1 i després el D2, es pot començar pel D2 i després fer el D1. Per tenir el títol cal haver aprovat aquests blocs:

BLOC
Etapa lectiva presencial
Etapa lectiva no presencial
Etapa de pràctiques
D1
60 hores a l’aula
30 hores de formació a distància
-
D2
134 hores a l’aula
66 hores de formació a distància
-
P
-
-
120 hores de pràctiques

4- Condició d’accés:


Per accedir al BLOC 1 del curs de directors/es només cal:

1) Tenir 18 anys complerts el primer dia de curs

Es pot accedir al BLOC 2 del curs de directors/es per una d’aquestes condicions:

1) Tenir el títol oficial de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil (no cal fer el D1)

2) Tenir una titulació universitària de grau, diplomatura o llicenciatura en: educació infantil, educació primària, educació social, mestre d’educació infantil, mestre d’educació primària, pedagogia o psicologia i poder acreditar dos anys d’experiència en el sector del lleure educatiu (Més info(no cal fer el D1)

3) Tenir aprovats els mòduls formatius MF 1866_2 i MF_1867_2 (Qualificació professional o certificat de professionalitat) (no cal fer el D1)

4) Haver cursat el BLOC D1 de l'Escola l'Empordà

5) Tenir 18 anys complerts i tenir previst cursar el BLOC D1 més endavant a l'Escola l'Empordà (En aquest cas per obtenir el títol caldrà posteriorment haver aprovat el BLOC D1 de l'Escola l'Empordà o aprovar en un altre centre formatiu els mòduls formatius MF 1866_2 i MF_1867_2 corresponents a la qualificació professional o certificat de professionalitat. En aquest cas no es podran començar les pràctiques fins que no s'hagi aprovat el D1)

Per qualsevol dubte podeu consultar la nostra pàgina web informativa

5- Propers cursos convocats:



Consulteu altres convocatòries a www.escolaemporda.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?