dilluns, 2 de desembre de 2013

El Pla Integral i Holístic Cosneix-te, del figuerenc Vicenç Cánovas, ha estat escollit per a implementar-se aquest curs a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

El Pla Integral i Holístic Cosneix-te, del figuerenc i empordanès Vicenç Cánovas Jr., ha estat escollit entre una quarantena de programes per a implementar-se aquest curs a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, entre els alumnes de l'INEFC.

El Cosneix-te és una aposta de futur per una educació física del S XXI i que promogui la salut integral de les persones: física, emocional i introspectiva.

Des del curs passat també s'implementa a la Universitat de Girona.

+ informació del programa a Vicenç Jr. inefpower@gmail.com

L'activitat física relacionada amb la salut pot ser un objectiu interessant per a totes les empreses del sector i per les institucions de la comarca i que ha estat reflexat a l'estudi, del lleure i esport a l'Alt Empordà, com una aposta de futur.

1 comentari:

  1. Esperem que aquesta visió holística de la persona, es vagi consolidant també en les diferents esferes educatives, siguin les àrees professionals que siguin, doncs al final la persona és un ésser complex i multivariable en quant a dimensions, la física, la emocional i la mental, entenent també la espiritual com els valors transcendents més importants per al desenvolupament de la identitat individual i l'autoconeixement.

    ResponElimina