Presentació del llibre “21 contes per educar en valors. Coneix els teus drets”

Aquest dimecres 20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants, a les 19h tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) a Girona, el lliurament de premis del Concurs de contes per educar en valors Coneix els teus drets.

L’acte s’iniciarà amb la presentació a càrrec de Rubèn Fornós, president de la delegació gironina del CEESC, del llibre “21 contes per educar en valors: Coneix els teus drets” que en definitiva és el resultat visible d’aquest concurs i l’objectiu del mateix, és a dir la creació d’una eina pedagògica perquè principalment educadors i educadores la poguessin utilitzar per ajudar a difondre, sobretot a infants i joves, els valors continguts en la Convenció dels drets de l’Infant de l’ONU, que en aquesta diada celebra el seu 24è aniversari.

Aquest concurs promogut pel CEESC a iniciativa de la Junta directiva de la seva delegació gironina parteix del principi que no n’hi ha prou amb conèixer quins són els drets dels infants i en respectar-los i fer-los respectar, sinó que cal anar més enllà i s’han de donar a conèixer. I aquest és el gra de sorra aportat ara pel CEESC i que s’afegeix al munt d’iniciatives que arreu es fan en aquest sentit.

Per tal d’assegurar la difusió d’aquesta eina pedagògica, el llibre es podrà baixar en format PDF des de la pàgina web del CEESC i des del bloc Educador@s de Girona que gestiona la delegació gironina d’aquest col·legi professional.

Tot seguit el secretari d’aquesta delegació, Jordi Iglesias, llegirà l’acta del Jurat del concurs de contes i els lliuraran els premis als guanyadors. Aquests procedeixen d’arreu del territori català, i fins i tot hi ha qui ha participat des de l’Aragó.

Clourà l’acte, Pepín de la Rosa, president del CEESC.

Data: 20 de novembre de 2013 (Dia universal dels drets dels infants)
Hora: 19h
Lloc: CEESC Girona, carrer Ibèria 4

Comentaris

  1. Entrevista a la cadena Ser amb motiu del llibre 21 contes per educar en valors.
    http://www.ivoox.com/entrevista-josep-valles-audios-mp3_rf_2618447_1.html

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?