He de donar les gràcies a l’Escola Empordà per l’oportunitat que ens heu donat d’aprendre tantes coses


Dels aspectes teòrics del curs, els que m'han estat més útils per a la realització de les pràctiques han estat els Drets dels nens i respectar-los també. La seva seguretat és molt important i fer-los sentir segurs amb qui estan, on són, en si mateixos… Els valors, la gran llista que n’hi ha i a vegades no m’adonava. Ara els tinc molt clars.

Hi ha hagut aspectes com aquests que s’han explicat durant el curs que crec que m’han servit de molt, a conèixer-los i saber-los utilitzar.

Fent una valoració general de tot el curs. haig de dir que com tots els principis tothom està callat i a l’expectativa. Ens vàreu fer passar una mica de vergonya a tots, amb les cançons, alguns jocs on havies de parlar amb una persona que feia quatre dies que coneixies… Els adults són més vergonyosos que els nens! Però amb un no res ens vàrem començar a deixar-nos anar. Fantàstic. Crec que sobretot amb les cançons va ser on tots vàrem perdre més la vergonya i després en els jocs, la gamba…

En quant al professorat jo us dóno un deu. Teniu una manera d’explicar els temes amb una gran facilitat que en cap moment cap classe se’m va fer avorrida. Sou molt propers a l’alumnat i això per a mi és molt bó.

De tots en guardo un bon record. Un cop acabat el curs vaig tenir una mica d’enyorança d’aquelles petites estones.

Us he de donar les gràcies a l’Escola Empordà per l’oportunitat que ens heu donat d’aprendre tantes coses. Hi ha sentiments i sensacions molt bones. I la vostra gran dedicació i vocació d’ensenyar i transmetre els vostres coneixements amb els infants, i pel vostre esforç de ser dia a dia amb nosaltres.

Gràcies.

M.G.S. 
Curs de monitors de Puigcerdà de 2012

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?