dimarts, 17 de setembre de 2013

Oberta la convocatòria dels X Premis d’Educació en el Lleure, que Joventut dota amb 4.000 euros al millor projecte juvenil

La Fundació Lluís Carulla convoca aquests guardons que reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure

La Fundació Lluís Carulla va presentar a la seu de la Fundació Marianao la desena edició dels Premis d’Educació en el Lleure, que compten amb el suport de la Direcció General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. L’objectiu d’aquests guardons és promoure projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Aquests guardons consten de sis premis: dos, de 4.000 euros cada un per a nous projectes; dos premis més, també de 4.000 euros, per a treballs que presentin el resultat d’una experiència ja realitzada; un premi de 4.000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure i, finalment, un altre premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. El termini de presentació de propostes finalitza l’11 de desembre de 2013.

Durant la presentació, el director general de Joventut, Toni Reig va definir “el paper de l’educació en el lleure o l’educació no formal com un pilar fonamental en la construcció d’un país”. L’acte va tenir lloc a la seu de la Fundació Marianao, a Sant Boi de Llobregat, una de les entitats guardonades en l’edició anterior, pel seu projecte Esfera Jove. La resta de guardonats en la novena edició dels Premis van ser la Fundació La Roda, l’Associació per a les Presons pel Canvi, l’Associació Educativa Integral del Raval i l’Associació Candela, de Barcelona; l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau, de Pineda de Mar, i el Grup Infantil Sant Cosme, del Prat de Llobregat.

Més informació:
- X Premis d'Educació en el Lleure
- Educació en el Lleure. Direcció General de Joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada