Uns 47.000 joves participaran aquest estiu en les 1.100 activitats d'estiu que tenen lloc a les comarques gironines

Les comarques gironines acolliran aquest estiu uns 47.000 joves –6.000 dels quals són monitors, monitores, directors o directores de lleure– que participaran en alguna de les 1.100 activitats que la Direcció General de Joventut té previstes durant aquest estiu.
 
Per tipologies, les activitats majoritàries seran les colònies (348), seguides dels casals (322), les acampades (248), les rutes (125) i els camps de treball (30). Per comarques, l’Alt Empordà serà la que concentrarà més activitats (204), seguida del Ripollès (192), la Garrotxa (167), el Baix Empordà (130), la Selva (111), el Gironès (103), la Cerdanya (94) i el Pla de l’Estany (72).
 
Són dades que han donat a conèixer el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i el director general de Joventut, Toni Reig, durant la visita al camp de treball “Joves solidaris a la Vall del Llémena”, que té lloc durant la primera quinzena de juliol al municipi de Sant Gregori (el Gironès).
 
Aquesta activitat, organitzada pel Departament de Benestar Social i Família i gestionada per la Fundació Oscobe, és una novetat d’aquest 2013 i acull a 24 nois i noies catalans d’entre 15 i 17 anys. Els objectius són l’intercanvi d’experiències entre els joves participants i els joves amb risc d’exclusió social que formen part d’Oscobe, afavorint així la interculturalitat, la solidaritat i la coeducació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?