El Centre d'Esplai Montgrí de Bellcaire d'Empordà busca monitors i directors de lleure

Bon dia Escola l'Empordà, som el Centre d'Esplai Montgrí de Bellcaire d'Empordà altre cop. Anem bastant apurats pel que fa a monitors i directors. És molt trist però la gran majoria de monitors i directors que coneixem es mouen pel pur interès econòmic i quan saben que som un projecte de voluntariat se'n van per on han vingut. Ens podríeu publicar aquest text als vostres llocs web si us plau?

"El Centre d'Esplai Montgrí de Bellcaire d'Empordà busquem monitors i directors de lleure. Si teniu ganes de formar part d'un equip de voluntaris i gaudir d'activitats per a nens d'entre 3 i 16 anys poseu-vos en contacte amb nosaltres a centre.esplaimontgri@gmail.com o al nostre facebook (facebook.com/centreesplaimontgri).

A més a més, per tots aquells i aquelles que busqueu un lloc on fer pràctiques, ja sigui de monitor com de director, l'esplai és un lloc ideal per fer-les! Us hi esperem!!!"

Moltes gràcies per tot Escola l'Empordà. A veure si hi ha sort. Per altra banda, als cursos que feu de monitors i directors, podríeu comentar-ho? Ja sé que si haguéssiu de fer-ho per totes les entitats que hi ha pararíeu bojos però us ho demanem demanem si us plau, estem una mica desesperats i realment val la pena el projecte pel que estem lluitant. 

És un projecte de voluntariat molt bonic i d'alguna manera és fruit del curs de monitors que vam fer amb vosaltres a Albons. D'aquell curs vam sortir un equip de monitors i arrel d'això vam decidir endinsar-nos dins aquest món. Vareu ser vosaltres els que ens vareu transmetre aquests valors i sobretot el de fer-ho sense ànim de lucre.

Moltíssimes gràcies per tot

Equip de Monitors del Centre d'Esplai Montgrí

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?