Sis alumnes de l'Escola Empordà han organitzat un esplai a les Planes d'Hostoles

Fins a 20 nens i nenes d'entre els 3 i 12 anys participen d'un esplai que han organitzat els alumnes de l'Escola Empordà amb el suport de l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles

Amb la voluntat d'oferir una oferta lúdica per als menors d'edat a les Planes d'Hostoles (Garrotxa) el consistori va donar tot el suport a les alumnes per tal que organitzessin l'esplai els dissabtes a la tarda.

L'Esplai Guai, que es porta realitzant des del passat 13 d'octubre ha tingut una molt bona acceptació entre els veïns, provocant així un increment de 4 nens en tant sols una setmana, passant dels 16 inicials als 20 actuals.

Aquest esplai té lloc a l'antiga llar d'Infants “Birulet”, i segons han explicat les mateixes alumnes: “El nostre objectiu és fer divertir cada dissabte de 4 a 7 de la tarda els nens i les nenes a través dels valors que anirem treballant en els diferents jocs”.

Durant aquests primers quinze dies, la vintena de nens i nenes que participen d'aquesta oferta lúdica han pintat un mural on es representen els quatre elements del planeta, han aprés algunes cançons i, entre altres activitats, han celebrat la castanyada.

En les properes setmanes està previst que realitzin també sortides per tal de conèixer l'entorn i també alguna llegenda com és la de la font de les Fontiques, a més d'aprendre històries reals de la Vall d'Hostoles.

Els alumnes de l'Escola Empordà que amb aquesta acció i amb la participació d’un director titulat en activitats de lleure infantils i juvenils, aprofiten per fer les pràctiques del curs de monitors i monitores, han afegit “estem molt orgulloses i il·lusionades per la resposta que hem tingut per part dels veïns de les Planes”.

Les alumnes de l'escola, les quals han volgut agrair el suport que han rebut des del centre no descarten organitzar, un cop finalitzi l'Esplai Guai, noves activitats al municipi.

Comentaris

  1. Estem acabant les pràctiques del curs de monitors de lleure, i com que hem estat tant bé, ja estem organitzant el casal de Nadal, juntament amb l'Ajuntament del nostre poble.
    També hem de comentar, que ens han sortit complicacions, però tot hi així hem tirat endavant amb molta il·lusió.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?