dijous, 22 de novembre de 2012

Molt aviat a l'Escola l'Empordà podràs fer els cursos d'especialització i monogràfics on-line

Podràs aprendre al teu ritme des de casa

Els cursos On-line de l'Escola d'Educadors i Educadores l'Empordà tindran com a finalitat oferir un ampli ventall de possibilitats formatives a través d'Internet; i, d'aquesta manera, arribar a diferents punts geogràfics i que un nombre significatiu de persones es pugui formar i millorar les seves expectatives professionals. Aquests cursos estaran operatius a partir del 2013 amb preus molt populars i competitius.

Amb un model de formació innovador

L'Escola l'Empordà amb els nous cursos On-line ha desenvolupat un model de formació innovador que té com a característica principal utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació(TIC) per desenvolupar una proposta educativa basada en un model d’ensenyament-aprenentatge no presencial. Aquest sistema es basa un model d'avaluació continuada que permet conèixer l'evolució de l'alumne durant el curs.

Amb un enfocament pedagògic pròpi

Els programes formatius proposats han estat planificats i dissenyats sota uns criteris de qualitat. Els continguts dels cursos són avalats pel nostre equip de professorat que amb la seva trajectòria professional i acadèmica estan al servei d'una formació excel·lent, amb un enfocament pedagògic propi.

Amb facilitat

Els cursos estaran estructurats en mòduls formatius i després de cada un d'aquests mòduls formatius hi haurà una prova d'avaluació a través d'un formulari. Un cop superat un mòdul es podrà passar al següent i així successivament.

Amb comoditat
Pots anar fent el curs al teu aire i sense presses, no hi ha un temps límit per anar superant els mòduls formatius. Cada alumne es marca el seu propi ritme de treball

Amb atenció personal

Des del primer moment et serà assignat un tutor que et resoldrà dubtes i t'ajudarà en la comprensió dels continguts. A més d'atendre les teves consultes, també t'acompanyarà a no perdre el ritme del curs. Els tutors són experts, tant en la matèria impartida, com en l’ús de les noves tecnologies on-line

Amb seguretat

Aquests cursos utilitzen la plataforma Google Apps for Educators de Tecnologia de Llocs web de Google i la única condició és que els alumnes tinguin un compte de Google.

Previsió dels primers cursos quan estaran disponibles
A partir del 2013 amb preus molt populars i competitius: https://sites.google.com/site/cursosescolaemporda/cursos-on-lineCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada