Els proper dissabte i diumenge, 11 i 12 d’agost de 2012, tindrà lloc la Primera Escola d’Estiu de l’Escola l’Empordà a la casa de colònies El Ginebró a Vilopriu (Baix Empordà).

Els proper dissabte i diumenge, 11 i 12 d’agost de 2012, tindrà lloc la Primera Escola d’Estiu de l’Escola l’Empordà a la casa de colònies El Ginebró a Vilopriu (Baix Empordà).

Es tracta d’un espai de trobada, intercanvi, aprenentatge i aprofundiment per a educadors i educadores en el lleure, on s’hi podrà trobar xerrades, debats i principalment tallers i novetats didàctiques de gran utilitat a l’hora de ser uns bons i unes bones professionals de l’educació en el temps de lleure infantil i juvenil.

El dissabte i després de la benvinguda a càrrec de Jordi Iglesias, director de l’escola, tindrà lloc la xerrada inaugural de l’Escola d’Estiu a càrrec de Pepín de la Rosa Casado, president del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i s’acabarà amb una vetllada de cançons i jocs de taula.

El diumenge, els inscrits hauran d’escollir entre les diferents opcions que s’ofereixen optant per una o altra, en alguns casos, per ordre de preferència.

Aquestes opcions de treball són tallers d’scrapbook, de jocs preesportius, de cuina per fer a casals i colònies, de joieria, d’amigurumis, de jocs de paracaigudes, d’emocions i creixement personal i xerrada col·loqui.

La cloenda és a càrrec de Rubèn Fornós, president d’AEGLE-Escola l’Empordà

La inscripció, que encara és oberta, s’adreça a totes aquelles persones interessades en el món del lleure educatiu, siguin o no alumnes de l’Escola l’Empordà.

Informació i inscripcions a www.emporda.org

Lloc: Casa de colònies El Ginebró de Vilopriu (Baix Empordà)
Dates: 11 i 12 d’agost de 2012

Quota de participació:
90€ Preu general: Sistema de pagament: 55€ en fer la inscripció i 35€ a l’arribada a la casa de colònies
70€ Preu alumnes de l’Escola l’Empordà: Sistema de pagament: 35€ en fer la inscripció i 35€ a l’arribada a la casa de colònies
70€ Preu educadors i educadores socials col·legiats: Sistema de pagament: 35€ en fer la inscripció i 35€ a l’arribada a la casa de colònies.

El preu de participació inclou, pensió completa a la casa de colònies (sopar, qui es vulgui quedar a dormir, esmorzar, Coffee break, dinar i berenar), tallers i xerrades, diploma de participació i assegurança de responsabilitat civil i d’accident de tots els participants.

----------------------------

Peus de foto:
A la fotografia de Quim Díaz podem veure un taller scrapbook

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?