Salut alimentària a les activitats d'estiu

Fa uns anys el Servei de Salut Alimentària dels Serveis Territorials de Salut a Girona, amb la col·laboració de la Coordinació Territorial de la Direcció General de Joventut, en aquell temps Secretaria General de Joventut, a Girona, va editar un quadríptic per tal d’informar dels punts principals de la normativa en matèria de salut que cal considerar a les activitats d’estiu on se serveix menjar als infants. En el cas de voler ampliar la informació continguda a l’esmentada publicació.

També s’han implementat les eines per tal que als casals amb servei de menjador es pugui dur a terme la normativa dels autocontrols d’una manera més clara, i aconseguir així més seguretat:

Registres d'autocontrols en cas de servei de menjador servit per una empresa autoritzada.- Full diari d'autocontrols
Registres d'autocontrols en cas de servei de menjador amb cuina pròpia.
- Full diari d'autocontrols
Quadríptic (us caldrà canviar el domini .net per .cat a les adreces d’Internet que hi consten)

Actualment, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, ofereix unes Recomanacions per als menús de campus esportius i casals d'estiu , les quals, també us poden ser d’utilitat per a les vostres acampades, colònies o rutes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?