Molta participació al taller de resolució de conflictes del CEESC a Girona

Aquest taller s’emmarca dins del conveni de col·laboració entre el CEESC i l’Escola l’Empordà

El passat dissabte 9 de juny de 2012 de 16h a 20h va tenir lloc a la seu de la delegació del CEESC de Girona i organitzat per aquesta delegació un Taller de Resolució de Conflictes i Educació Emocional. Aquest taller, que va ser portat a terme per Eva Fornós, professora titular de l’Escola d’educadors i educadores l’Empordà, s’emmarca dins del conveni de col·laboració que recentment va signar l’esmentada escola amb el CEESC.

Al taller al qual hi van participar 20 persones es va parlar de les emocions de la persona a l’hora d’afrontar un conflicte, i com aquestes emocions van estretament lligades amb els nostres pensaments i creences, en definitiva a la nostra educació i els nostres valors.

I com no només cal tenir-ne consciència de que és viu un conflicte, sinó que cal anar més enllà acceptant-lo i afrontant-lo amb una actitud positiva. I després d’analitzar les diverses actituds amb que ens encarem als conflictes, es van treballar aquelles que ens condueixen a l’assertivitat.

Tot això es va portar a terme amb una metodologia d’exemples i visualitzacions a partir de diverses dinàmiques de grup proposades per la professora.

El conveni que el CEESC ha signat amb l’Escola d’educadors i educadores l’Empordà, ha permès que aquest taller que aquesta escola imparteix de forma habitual en els cursos de Directors i Directores de lleure, es pogués impartir a la seu gironina del CEESC de forma oberta per a educadores i educadors socials i s’ha ofert de forma gratuïta per a aquest darrer col·lectiu.


Foto: Eva Fornós portant a terme el taller de resolució de conflictes. Foto: Escola l’Empordà

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?