divendres, 15 de juny de 2012

Èxit del curs de transport escolar portat a terme a Calonge


Ha estat impartit per l’Escola l’Empordà, pionera d’aquesta tipologia de cursos a tot l’estat espanyol


El Passat dissabte es va dur a terme a Calonge a la seu de l’Escola d’educadores i educadors l’Empordà un cus de Monitor i Monitora de transport Escolar al que hi van assistir 16 alumnes, la majoria de la nostra comarca.

Aquest curs té dues parts ben diferenciades, una on es defineix en què consisteix el transport escolar i de menors i on es tracta tota la normativa vigent de la que se’n deriven les funcions dels acompanyants i una altra de més pedagògica on s’analitza el paper com educadors i educadores d’aquest col·lectiu i el subjecte de la seva intervenció, els nens i les nenes i els joves usuaris del transport.

L’Escola l’Empordà, segons investigadors de la Universitat Rovira i Virgili, és pionera a tot l’estat espanyol en impartir aquest curs de Transport i fins a avui ho ha fet sempre per encàrrec, sobretot del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, fent-se la majoria dels cursos a Figueres. Aquest curs fet a Calonge ha estat a demanda de diversos alumnes que s’han posat en contacte amb l’escola.

El alumnes han rebut un diploma i una carnet de l’Escola l’Empordà que els hi acredita aquesta formació especialitzada.

Donat que es van cobrir totes les places i s’ha rebut nova demanda de formació, se n’ha convocat un altre a Girona per al proper dissabte 15 de setembre.

Matrícula oberta
Curs de transport escolar a Girona-CEESC
1 Dissabtes al matí
Data del curs: 15 setembre 2012
Matriculació internet: SI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada