diumenge, 10 de juny de 2012

Curs per educadors i educadores sobre la Prevenció de trastorns de la conducta alimentària.

Curs per educadors i educadores sobre la Prevenció de trastorns de la conducta alimentària.

http://www.f-ima.org/doc/formacio-per-formadors.pdf

Es tracta d’una formació molt interessant per a adquirir els coneixements bàsics sobre la psicopatologia que permetin prevenir-la a través de la intervenció educativa. La formació es basa en una metodologia activa i pràctica.

Dates
6a edició 2012: 2, 3, 4, 5 i 6 de juliol de 10 a 13h

Inscripció i beques
Les persones interessades tenen l’opció d’accedir a una beca del 100% del cost del curs gràcies al suport econòmic de la Fundació Maria Francisca Roviralta.

Disposem de 7 places becades i per tant atendrem les sol.licituds d’acord amb l’ordre d’arribada.

Reconeixement de crèdits del Departament d’Ensenyament
  • Aquesta activitat de formació ha estat reconeguda per la Directora General de l’Educació Secundària i Obligatòria i Batxillerat del Departament d’Ensenyament de Catalunya, i té els mateixos efectes per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d'Ensenyament.
  • Els certificats d'aquests cursos s'incorporen directament a l'expedient de formació del professor/a (XTEC) i es podran utilitzar com a acreditació per participar en els diferents concursos o convocatòries del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb els termes que indiqui cada convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada